Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Підошва зі щелеп, куртка зі зшитих облич: показали унікальну колекцію одягу (Фото, відео 18+)

Хороша ідея.

Фото: PETA.

Підошва зі щелеп, куртка зі зшитих облич: показали унікальну колекцію одягу (Фото, відео 18+)

Користувачі можуть побачити куртку, штани, спідницю, черевики та ремінь, на яких містяться нібито частини людського тіла

У світі стає все більше еко-активістів та зоозахисників, які виступають проти експлуатації та вбивства тварин. Однією з таких є американська організація «Люди за етичне поводження з тваринами», яка випустила досить дивну колекцію одягу Peta, нібито виготовлену з людської шкіри, повідомляє «Дивогляд».

Ексклюзивний товар розміщується на офіційному сайті інтернет-магазину Urban Outraged. Розробники створили різні елементи одягу, а також аксесуари, які, на перший погляд, створені зі шкіри людини.

Натиснувши на кнопку «Купити», користувач потрапить на сторінку із закликами припинити купувати та продавати одяг, створений зі шкіри тварин.

Така акція була запущена з метою «змусити відвідувачів поставити собі питання, чому вважається прийнятним використовувати шкіру будь-якої живої і відчуваючої істоти заради моди». 

Зокрема, на сайті можна побачити куртку, штани, спідницю, черевики та ремінь, на яких містяться частини людського тіла. Магазин також надає послугу «Колекція з потойбіччя», в рамка якої відбувається виготовлення одягу на замовлення. В якості матеріалу може виступати шкіра мертвого родича. 

Незважаючи на таку «креативну» ідею, придбати одяг не вийде. Натиснувши на кнопку «Купити», користувач потрапить на сторінку із закликами припинити купувати та продавати одяг, створений зі шкіри тварин.

 

Читайте також: У супермаркеті продавали напівфабрикати з живими мишами.

Реклама Google

Telegram Channel