Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вночі у Рівному ловили наркоманів (Фото)

Скільки їх ходить містом.

Фото патрульної поліції Рівненської області.

Вночі у Рівному ловили наркоманів (Фото)

За нічну зміну в чотирьох громадян рівненські патрульні виявили речовини, схожі на наркотичні

Перший випадок трапився вчора, близько 23-ї години, на вулиці Євгена Коновальця, повідомляє патрульна поліція Рівненської області. Екіпаж роти тактико-оперативного реагування зупинив чоловіка, який намагався змінити напрям руху, коли побачив патрульне авто, а під час спілкування помітно нервував. В куртці 37-річного чоловіка виявили згорток з речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

33-річний чоловік-пасажир авто помітно хвилювалась та постійно перекладав вміст кишень.

Другий інцидент стався сьогодні, близько 1-ї години ночі. На вулиці Дворецькій патрульні зупинили транспортний засіб Seat, пасажир якого поводився підозріло. 33-річний чоловік-пасажир авто помітно хвилювалась та постійно перекладав вміст кишень. Згодом поліцейські виявили в куртці паперовий згорток з якого виглядала речовина зеленого кольору, зовні схожа на наркотичну.

Аналогічна ситуація відбулась сьогодні, близько 2-ї години ночі, на вулиці Андрія Мельника, де заборонені речовини виявили у 29-річного чоловіка, який перебував у під’їзді.

Після цього на вулиці Максима Березовського ТОРівці виявили в 30-річного перехожого два поліетиленових пакетики з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну.

 

У всіх випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: На Рівненщині два дні попіль ловили продавця, що торгував «із багажника».

Telegram Channel