Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Три дірки у сідлі велосипеда»: на Волині вночі невідомий стріляв по людях (Відео)

Зловмиснику загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі.

Фото: livejournal.

«Три дірки у сідлі велосипеда»: на Волині вночі невідомий стріляв по людях (Відео)

Поліцейські встановили особу стрільця. У чоловіка поліцейські влучили рушницю ТОЗ-16, яка не зареєстрована у законному порядку

«А це що за стрілянина в р-н вул. Шилокадзе і Лермонтова Що ж це таке робиться? Це все що встигла записати...» – написала у фейсбуці Таня Луцюк. Інцидент стався у місті Рожище. Жінка також прикріпила відео. І зізналася: «Я спочатку думала, шо це салют чи петарди, бо так близенько десь а як прислухалась то чую пострілинавіть не могла б такого подумати».

Постріли було чути ще довго, і геть аж в кінці Шилакадзе, невже більше ніхто нічого нечув.

Анжеліка Литовченко у коментарях додала, що «чоловік стріляв спочатку бив по стовпах, в той момент їхав мій чоловік, він побачив та почав по ньому стріляти, їхав велосипедом, то 3 дірки у сідлі в велосипеді, та курточка розірвана, хотів у плече попасти а куля тільки пролетіла повз, ясно що людина стріляла ціленаправлено....».

Юлія Шевчук зазначає, що стрілок був не один. «Їх було двоє, вони біля моєї хати на стовпі відстрілили фонарь, я викликала поліцію. Правда незнаю чи їх впіймали, але постріли було чути ще довго, і геть аж в кінці Шилакадзе, невже більше ніхто нічого нечув. Це жах, яка пасивність людей», - написала вона.

Співробітники поліції оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 35-річний місцевий житель.

Telegram Channel