Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Чоловік підставив силіконову руку для щеплення від коронавірусу

Його судитимуть.

Фото phcent.com.ua

Чоловік підставив силіконову руку для щеплення від коронавірусу

Медичний працівник помітив фейкову «руку», а на хитруна чекає суд

В Італії чоловік прийшов до пункту вакцинації від коронавірусу з фейковою рукою.

Як повідомляє The Guardian, підставивши силіконову руку, італієць таким чином він хотів отримати сертифікат про вакцинацію, передає УНІАН.

Це сталося через тиждень після того, як Італія оголосила про заборону невакцинованим людям брати участь у низці соціальних, культурних і спортивних заходів.

Справа межує з безглуздістю, якби не той факт, що йдеться про вчинок величезної важливості.

Читайте також: Лікарка випадково ампутувала пацієнту здорову ногу.

Зазначається, що після формальностей 50-річний чоловік сів і підняв рукав сорочки, готуючись до того, що медичний працівник зробить щеплення. Спершу медпрацівник не помітив нічого дивного, оскільки силікон був схожий на справжню шкіру. Але уважно роздивившись і доторкнувшись до руки, медик попросив чоловіка зняти сорочку. Після того, як план порушника зазнав невдачі, він намагався переконати медпрацівника «закрити очі» на це.

«Швидкість і вправність медичного працівника зруйнували плани цієї людини, яка тепер повинна буде відповідати перед судом... Справа межує з безглуздістю, якби не той факт, що йдеться про вчинок величезної важливості... Це неприйнятно враховуючи жертви, які понесло італійське суспільство під час пандемії», - йдеться в спільній заяві голова регіонального уряду П'ємонту Альберто Чіріо та рідника з питань охорони здоров'я в регіоні Луїджи Ікарді.

Telegram Channel