Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Черговий напад параної: у «Європейській Солідарності» прокоментували новину про те, що в Офісі Зеленського фабрикують підозру Порошенку

Фото: пресцентр "Європейської Солідарності".

Черговий напад параної: у «Європейській Солідарності» прокоментували новину про те, що в Офісі Зеленського фабрикують підозру Порошенку

Замість того, щоби зосередитись на термінових заходах із посилення обороноздатності країни, Зеленський воює зі своїм політичним опонентом

Так пресслужба партії «Європейська Солідарність» прокоментувала новину про те, що в Офісі президента зараз фабрикують підозру проти Порошенка.

«Дві важливих публікації в суботу зранку зафіксувала служба інформаційного моніторингу партії. Стаття у The Washington Post про 175-ти тисячне угруповання росіян, готове, згідно з даними розвідки, вдертися в Україну. І публікація низки українських ЗМІ про те, що навіть не в прокуратурі, а в Офісі Президента вивчають підозру лідеру опозиції. Путін от-от висадить десантників у спальню Зеленського, а Зеленський зайнятий винятково боротьбою з Порошенком», – заявили у пресслужбі «ЄС».

«Замість того, щоби прийняти стратегічні і тактичні пропозиції Порошенка щодо дипломатичної та військової протидії Путіну, Зеленський розпочав новий виток агресії проти Порошенка і всієї опозиції. У складній зовнішній ситуації влада сама розхитує човен, замість того, щоби об’єднувати зусилля для протидії агресії», – вважають в «Європейській Солідарності».

У партії нагадали – під постійним незаконним тиском Зеленського проти Петра Порошенка сфабриковані вже понад сто різних кримінальних справ. Всі вони – політично вмотивовані і шиті білими нитками. Так звана вугільна справа – так само фейк і брехня, які фабрикуються на Банковій внаслідок особистих страхів і комплексів Зеленського.

«Черговий «припадок» порохофобської параної у «найвеличнішого лідера» сучасності пов’язаний із публікацією результатів опитування громадської думки, згідно з якими опозиційна «Європейська Солідарність» вийшла на перше місце, а «Слуги» і далі повзуть вниз. Плюс очевидна рефлексія артиста погорілого театру на свою провальну пресконференцію, яка продемонструвала його непрофесійність, інтелектуальну неміч та неспроможність відповідати на виклики, що стоять перед країною», – вважають в «ЄС.

Низка ЗМІ поширила повідомлення колишнього заступника Генпрокурора Віктора Трепака про те, що в Офісі президента зараз обговорюють підготовлений проєкт підозри п’ятому Президенту і вирішують, наскільки доцільною є оголошення підозри Порошенку саме зараз і як це вплине на електоральні настрої суспільства.

Репресії проти «Європейської Солідарності» та Порошенка вкрай потрібні йому як технологія відволікання уваги від своїх суцільних провалів та гучних скандалів – на кшталт «вагнергейту» чи причетності Зеленського та його «Кварталу» до відмивання коштів Коломойського і розкрадання грошей вкладників ПриватБанку – наголошують в партії.

Люди вже втомилися від безкінечних відосиків та шоу. Відволікти увагу від росту цін, тарифів, рекордно низьких запасів вугілля та газу, і як наслідок енергетичної кризи – вже не вдасться. Влада буде нести політичну відповідальність за свої провали, та кримінальну відповідальність за державну зраду і прямий тиск на правоохоронні органи задля фабрикування численних політично мотивованих справ проти ветеранів, журналістів та опозиційних політиків – йдеться у коментарі пресслужби.

Як відомо, низка ЗМІ поширила повідомлення колишнього заступника Генпрокурора Віктора Трепака про те, що в Офісі президента зараз обговорюють підготовлений проєкт підозри п’ятому Президенту і вирішують, наскільки доцільною є оголошення підозри Порошенку саме зараз і як це вплине на електоральні настрої суспільства.

Нагадаємо, що більшість опитаних Київським міжнародним інститутом соціології українців переконана, що так звана деолігархізація від Зеленського – це популізм для підвищення рейтингу, спроба взяти під контроль ЗМІ або намагання переділити власність.Крім того, партія «Європейська Солідарність» лідирує у рейтингу – такі результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного з 26 по 29 листопада.

Джерело: Європейська Солідарність
Telegram Channel