Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ЯК ВИКОРЕНИТИ КОРУПЦІЮ І ЗЛОЧИННІСТЬ

Згідно з Указом Президента України Леоніда Кучми та розпорядженням голови обласної державної адміністрації Анатолія Француза відновлена робота Координаційної ради при облдержадміністрації. Головною її функцією є координація боротьби з корупцією і організованою злочинністю. На неї покладено завдання комплексного аналізу, оцінки і прогнозування криміногенної обстановки, виявлення тенденцій її ускладнення.

Згідно з Указом Президента України Леоніда Кучми та розпорядженням голови обласної державної адміністрації Анатолія Француза відновлена робота Координаційної ради при облдержадміністрації. Головною її функцією є координація боротьби з корупцією і організованою злочинністю. На неї покладено завдання комплексного аналізу, оцінки і прогнозування криміногенної обстановки, виявлення тенденцій її ускладнення. Пріоритетним є забезпечення прав та свобод громадян органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронними органами, а також створення умов запобігання корумпованих зв’язків кримінальних елементів з державними службовцями та іншими посадовими особами. Звернуто увагу на інформування населення про заходи, які вживаються щодо боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Очолює раду голова обласної державної адміністрації Анатолій Француз, членами її є керівники всіх правоохоронних контролюючих органів, митниць, прикордонних служб.
На засіданні Координаційної ради при обласній державній адміністрації проаналізовано криміногенну обстановку за напрямками діяльності державних служб. Затверджено план роботи на ІІ півріччя 2003 року.
Telegram Channel