Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Катя Осадча показала тримісячного сина (Фото)

Осадча показала 3-місячного сина

Фото instagram.com/kosadcha.

Катя Осадча показала тримісячного сина (Фото)

Фанати в мережі розкритикували Осадчу за те, що вона багато працює і мало часу проводить з сином

Відома українська телеведуча і багатодітна мама Катерина Осадча поділилася ніжним фото з молодшим синочком Данилом. 

Зворушливий знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зірка в білій майці і з макіяжем на обличчі зробила селфі, тримаючи 3-місячного малюка на руках спиною до камери. Судячи з фото Данило вже сам тримає голівку.

Зірка розчулила своїх підписників теплим знімком. У коментарях вони зазначили, що маленький Данило схожий на маму. 

«Так швидко росте наш Данилко», – поділилася Осадча.

Зірка розчулила своїх підписників теплим знімком. У коментарях вони зазначили, що маленький Данило схожий на маму. Втім, деякі фловери розкритикували Осадчу за те, що вона багато працює і мало часу проводить з сином: «Так ви ж із ним мало буваєте, от і висновок»; «Катюша, треба більше проводити часу з дітьми, підпис під фото як від чужої жіночки, швидко ростуть тільки сусідські діти»; «Вже великий, а ще недавно тільки народився»; «Таке миле і ніжне фото... Катя, ви супер»; «Катю, яка ж Ви гарна й ніжна матуся»;  «Якщо Іван копія Юра, то Данилко наспівно копія мама!!! Рости здоровим!».

Нагадаємо, нещодавно Осадча похвалилася стрункими формами в купальнику. Зазначимо, що після народження третього сина минуло трохи більше ніж 3 місяці. 

Читайте також: «Так треба вміти»: Катя Осадча в чорному купальнику грайливо прогулялася на пляжі, вразивши вигинами (Фото)

 

Telegram Channel