Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В Італії за дивних обставин померла українка, в неї залишилося двоє дітей (Фото, відео)

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.com.

В Італії за дивних обставин померла українка, в неї залишилося двоє дітей (Фото, відео)

Поліція розглядає версію вбивства чи смерті від передозування наркотичними речовинами

В італійському місті Трієст знайшли мертвою 43-річну українку Аліну Труш родом із Кривого Рогу. Знайомі ж не вірять у таку загибель матері двох дітей, яка раніше поборола кілька тяжких хвороб, передає obozrevatel.com.

А в місцевих ЗМІ пишуть про знайдений метадон і те, що жінка нібито зазнавала насильства з боку колишнього партнера. Її тіло було знайдено 1 грудня на підлозі в квартирі по вулиці Віале д'Аннунціо, 28, повідомило видання Il Gazzettino (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Попередньо, смерть Труш настала у вівторок, 30 листопада. Зазначається, що правоохоронці навідалися до її будинку, щоб повідомити про судовий документ щодо погроз та насильства начебто з боку екскоханого.

Ми дружили багато років, вона була хорошою і гарною людиною, завжди усміхалася і змушувала мене усміхатися, коли я злилася.

Оскільки ніхто не відкрив, на місце викликали пожежників, щоб ті зламали двері – жінка лежала на підлозі. Наголошується, що на її тілі не виявили явних слідів насильства чи крові. Поліція проводить розслідування і нині залишаються відкритими всі версії, враховуючи вбивство та/або смерть від передозування.

У матеріалі видання йдеться, що за кілька днів до смерті жінки, 28 листопада, з її квартири долинали звуки сварки, ймовірно, між жертвою та чоловіком. Сусіди нібито чули погрози вбивством, на місце викликали поліцію. За словами людей, які проживають поряд, вказаний чоловік був причиною конфліктів у житловому комплексі, а також погрожував мешканцям.

Подруга Труш у коментарі Trieste Prima розповіла, що раніше вона перенесла кілька тяжких захворювань. Жінка обурилася максимальною конфіденційністю з боку правоохоронців та влади у справі про загибель українки.

«Я шокована, тому що Аліна була сильною. Це не може бути вона, говорила я собі, коли читала новини. Ми дружили багато років, вона була хорошою і гарною людиною, завжди усміхалася і змушувала мене усміхатися, коли я злилася. Ми не бачилися більше місяця», – поділилася подруга, додавши, що не має уявлення про те, що могло трапитися.

У місцевій поліції, прокуратурі та українському консульстві журналістам коментарів у справі не дають. Проте італійські ЗМІ висловлюють власні припущення щодо причин смерті українки.

«Судячи з першої реконструкції та попри вказівку прокуратури на дотримання максимальної конфіденційності в розслідуванні, здається, що смерть настала через наркотик, виявлений під час токсикологічної експертизи», – йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, нібито в квартирі Труш було виявлено кілька пляшечок метадону та відкритий шприц.

За даними із соцмереж Аліни Труш, вона була з Кривого Рогу Дніпропетровської області. Жінка вказала себе вдовою. Принаймні з 2018 року працювала в італійському нічному дискоклубі Poseidone. На сторінках у Instagram та Facebook українкане соромилася ділитися відвертими фото та відео. Останню сторіс опублікувала шість днів тому.

Видання Trieste Prima пише, що Труш народилася 3 вересня 1978 року в Кривому Розі. Приблизно у 20 років переїхала до Італії, була танцівницею та моделлю, «відомою у фотоколах». Наприкінці лютого 2002-го у неї народилася донька, а 2009-го – друга дитина.

«На фотографіях не видно ні чоловіка, ні партнера. Тільки в останній період – знову ж таки, як видно з зображень, опублікованих у соціальних мережах, – Аліна перебувала в компанії молодого чоловіка сербської національності, який проживає у Трієсті», – додали італійські журналісти.

Також стверджується, що Труш була відома як органам охорони здоров'я, так і поліції – «за деякими розслідуваннями, пов'язаними з наркотиками». Чи лікувалася вона в наркологічній клініці та хто придбав речовину, виявлену в її квартирі, буде з'ясовано в межах слідства.

Читайте також: Померла в ліжку в річницю шлюбу: стали відомі подробиці загибелі українки в Італії.

 

 

Telegram Channel