Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Росіянин побив і намагався зґвалтувати рівнянку

Тривають слідчі дії.

Фото rivnepost.rv.ua.

Росіянин побив і намагався зґвалтувати рівнянку

Інцидент трапився 13 вересня, близько 22 години вечора, неподалік АЗС «Окко», що на вулиці Чорновола. Зловмисника судили

1 грудня Рівненський міський суд виніс вирок уродженцю Росії, який побив жінку і намагався її зґвалтувати. П'яний чоловік напав на перехожу: схопив її за руки та потягнув в кущі біля проїжджої частини дороги. Тоді повалив на землю, схопив за шию та наніс численні удари руками по тулубу та голові, у результаті чого спричинив потерпілій легкі тілесні ушкодження, передає rivnepost.rv.ua.

Чоловік розстебнув верхній ґудзик її джинсів, застосовуючи фізичний та психологічний примус, та повідомив про намір вступити у статеві зносини. Він продовжив душити її та погрожував позбавити життя, проте не довів свій умисел до кінця, оскільки втрутились сторонні особи, які почули крик про допомогу.

У той вечір обвинувачий схопив її за шию, а ліву руку заламав за спину, щоб вона не чинила опору.

Обвинувачений свою вину не визнав. Розповів, що у той день купив собі телефон, гуляв містом та чекав, щоб його забрала дружина в Костопіль, однак та не приїхала. Тоді він зустрів товариша і пішов з ним випити пива до місцевого бару. Дорогою туди, його по руці начебто вдарила перехожа, через що телефон впав на землю. Це розлютило підозрюваного і почалася бійка, під час якої вони скотились вниз.

На потерпілу був дуже сердитий відчував агресію, одежу з неї не знімав, ґвалтувати її не хотів, хотів тільки наказати за розбитий телефон. Визнає вину у вчиненні хуліганських дій по відношенню до потерпілої. Вважає, що поліцейські свідомо сфальсифікували дану справу, оскільки він раніше був неодноразово судимий за замах на зґвалтування. Просить перекваліфікувати його дії з замаху на зґвалтування на вчинення хуліганських дій.

Проте, його покази відрізняються від свідчень потерпілої і свідків.

Потерпіла повідомила, що у той вечір обвинувачий схопив її за шию, а ліву руку заламав за спину, щоб вона не чинила опору. Жінка голосно кричала, щоб привернути увагу перехожих, однак він закривав їй рот. Під час боротьби вони впали на землю і сколись з горба, потерпіла опинилась обличчям до землі. Чоловік заломав їй руки за спину і наносив удари. Жінка запропонувала гроші, однак він сказав, що гроші вона йому віддасть після всього, та наказав лежати тихо.

Читайте також: За убивство зі зґвалтуванням посадили цілу родину разом із підлітком.

Зі сторони вулиці Чорновола йшли люди, які помітили їх. Вони викликали поліцію та «швидку».

У суді інформують, що жодного конфлікту чи інших дій, які могли спровокувати таку поведінку обвинуваченого не було, в тому числі і щодо телефону.

Чоловік вже був судимий за замах на зґвалтування і, відсидівши 5 років, вийшов з місць позбавлення волі за декілька місяців до вчинення нового тяжкого злочину.

Суддя визнав обвинуваченого винним у вчиненому злочині, кваліфікованому за частиною 3 статті 15 частиною 2 статті 152 Кримінального кодексу України і призначив покарання - позбавлення волі на строк 5 років. До того ж, він має сплатити на користь держави витрати за проведення експертиз у сумі 1471,05 гривню.

У зловмисника є час оскаржити цей вирок в апеляційному суді.

Telegram Channel