Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Карпатська мольфарка передбачила політичне майбутнє Зеленського (Відео)

Мольфарка Марія.

Фото Главком.

Карпатська мольфарка передбачила політичне майбутнє Зеленського (Відео)

Жінка гадає на воску

Президент Володимир Зеленськй не добуде своєї каденції, а його політсила програє наступні вибори. Таку гучну заяву зробила карпатська мольфарка Марія у програмі Дмитра Комарова «Світ навиворіт», пише Главком.

Жаль його, але на нього є зло інших людей.

«Свою каденцію Зеленський не закінчить. Він сам піде. Він не зла людина, але не може виконати, що обіцяв. Жаль його, але на нього є зло інших людей. Будуть перевибори і команда Зеленського програє. Прийде стара команда... Коли буде жінка президентом – згадаєте моє слово – має Україна дуже процвітати. Але не дуже довго – лиш 4 чи 5 років. А потім знову буде трохи погано. Ні, я не знаю, чи Тимошенко, я тільки бачу, що жінка», – таке пророцтво дала мольфарка.
Дивитися з 7 хв.

На гучну заяву мольфарки звернув увагу і колишній народний депутат Бронислав Береза. «Тааак! «Ахрана атмєна»! Зараз я взагалі нічого не розумію. Канал «1+1» випустив програму, в якій в м'якій та розумній формі повідомили, що Зеленський не виконує обіцянки, не дотягне до кінця каденції, а його політична сила програє вибори у ВР. Це не я так сказав, а мольфарка 1»+1». Це таке ніжне привітання від Ігоря Валерійовича Коломойського Володимира Олександровича Зеленського чи це просто випадковість? Загалом, дивіться самі. Але я здивований. Сильно», – написав Береза на сторінці у Fаcebook.

Реклама Google

Читайте також: Україна має оскаржити в Морському трибуналі фактичну анексію Азовського моря – Порошенко в інтерв´ю L’Express​.

Telegram Channel