Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Луцьктепло» повідомило про зміни у квитанціях за листопад

«Луцьктепло» об’єднує нарахування за послуги

Фото зі сайту Голос громади.

«Луцьктепло» повідомило про зміни у квитанціях за листопад

На виконання змін до деяких Законів України та постанов Кабміну ДКП «Луцьктепло» об’єднує нарахування за послуги, що буде відображено вже в наступних квитанціях

На виконання Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №830, – в редакції постанови КМУ від 08.09.2021 №1022, постанови КМУ від 11.12.2019 №1182, – в редакції постанови КМУ від 08.09.2021 №1023, у грудні підприємство об’єднує нарахування за листопад відповідно до послуг ТЕПЛО та ГАРЯЧА ВОДА.

Згідно з частиною 4 ст. 9 Закону №1060: «Споживач щомісяця (або з іншою періодичністю, визначеною договором) вносить однією сумою плату виконавцю комунальної послуги (крім послуг з постачання та розподілу природного газу та електричної енергії), у тому числі якщо вона складається з окремих складових, передбачених відповідним договором, укладеним відповідно до цього Закону. При цьому виконавці комунальних послуг забезпечують деталізацію інформації щодо складових плати у рахунках споживачів».

 Додатково повідомляємо, що у разі сплати за послуги в останні дні місяця споживач не завжди зможе побачити ці оплати в паперових рахунках, оскільки надходження коштів від банківських установ на рахунки виконавців може тривати кілька днів.

«Відтак, в банках нарахування за листопад будуть об'єднані по послугах ТЕПЛО та ГАРЯЧА ВОДА, – пояснює заступник директора з комерційних питань Олександр БАБИЧ. – Так до складу послуги ТЕПЛО буде входити умовно-змінна й умовно-постійна частина двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії та абонентська плата за послугу з постачання теплової енергії.

 
 

«До складу послуги ГАРЯЧА ВОДА буде входити власне послуга з постачання гарячої води та абонентська плата за послугу з постачання гарячої води. Деталізацію нарахувань споживач зможе побачити в друкованій Єдиній квитанції від Муніципального сервісного центру, а також в Особистому Кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло», наголошує Олександр Бабич. 

 

 Додатково повідомляємо, що у разі сплати за послуги в останні дні місяця споживач не завжди зможе побачити ці оплати в паперових рахунках, оскільки надходження коштів від банківських установ на рахунки виконавців може тривати кілька днів. Тому вкотре закликаємо споживачів не відкладати оплату послуг на останні дні та вчасно сплачувати за комунальні послуги. Нарахування за спожиті в листопаді послуги будуть доступні до оплати наприкінці тижня.

Джерело: Луцьктепло
Telegram Channel