Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
23-річна дівчина поїхала з маленьким сином до друзів, згодом її знайшли мертвою (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

23-річна дівчина поїхала з маленьким сином до друзів, згодом її знайшли мертвою (Відео)

На Київщині знайшли рештки жительки Закарпаття, про зникнення якої її мати повідомила 30 листопада

Вона розповіла правоохоронцям, що її 23-річна донька вже понад 10 днів не виходить на зв'язок та залишила без нагляду свою маленьку дитину. 

Тіло дівчини пошматували, завернули у килим та спалили, про це повідомили у прес-службі поліції Закарпатської області, передає УНІАН.

Правоохоронці встановили, що 20 листопада дівчина разом зі своїм 2-річним сином потягом приїхала до столиці, а потім вони перебували у гостях, які живуть під Києвом. Поліція вирушила до оселі 25-річного чоловіка, у якого гостювала дівчина, там провели обшук.

Позбувшись тіла, щоб максимально приховати сліди, фігурантка відвезла дитину померлої в Ужгород та залишила хлопчика у квартирі, де він і проживав разом із мамою.

Під час слідчих дій чоловік, як повідомили правоохоронці, помітно нервував. Він назвав себе чужим ім'ям та показав поліції фейковий паспорт. У квартирі чоловіка копи знайшли документи дівчини, яка зникла. Також поліція виявила рештки тіла, які можуть належати зниклій.

Правоохоронці встановили, що дівчина та її дитина дійсно перебували в гостях у квартирі чоловіка, де проводився обшук. Разом з ними була ще одна жінка, їхня знайома. В ніч на 2 листопада компанія вживала наркотики. Проте як загинула дівчина з Закарпаття - власник квартири не розповів.

Однак він зізнався, як він та його спільниця позбулися тіла померлої. Вони вдягли перуки та замаскували зовнішність, після чого купили в магазині вугілля та хімічну речовину. Дочекавшись ночі, фігуранти загорнули труп дівчини у килим та поїхали до лісу. Там вони пошматували тіло та підпалили труп, рештки чоловік та спільниця облили речовиною та закопали. 

«Позбувшись тіла, щоб максимально приховати сліди, фігурантка відвезла дитину померлої в Ужгород та залишила хлопчика у квартирі, де він і проживав разом із мамою. З мобільного телефону померлої вона написала повідомлення батькові дитини, щоб той забрав сина до себе. Після цього жінка відразу ж покинула межі країни», - розповіли у поліції.

25-річного чоловіка затримали, у його помешканні знайшли та вилучили наркотики. Йому та його спільниці загрожує відповідальність за статтею про навмисне вбивство. 

Читайте також: Чоловік ґвалтував 7-річну родичку, а відео викладав у соцмережі: йому повідомили про підозру.

Реклама Google

Telegram Channel