Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ми перегнули палицю»: пасажирка таксі, яка «ненавидить українську мову», перепросила, коли побачила себе в мережі

Інцидент трапився у столиці.

Фото ілюстративне.

«Ми перегнули палицю»: пасажирка таксі, яка «ненавидить українську мову», перепросила, коли побачила себе в мережі

Йти до поліції щодо розпалювання ворожнечі таксист не збирається

Пасажирка, яка разом їхала в столичномук таксі і сказала, що «ненавидить українську мову», перепросила, коли побачила себе у мережі.

Про це пише Про Львів

Нагадаємо, столичний таксист висадив пасажирів, які спершу сказали, що ненавидять українську мову, а потім і від нього вимагали щоби розмовляв російською. Водій навіть запропонував повернути гроші за поїздку, але у відповідь почув уже погрози фізичної розправи.

Той виклик у водія Анатолія починався як і десятки інших. Хмільні пасажири почали його питати, як Анатолію вдається знайти клієнтів. Але ледь не одразу, після того, як автомобіль рушив – він зупинився. Усе через фразу пасажирки Ірини, яка сиділа позаду, про те, що вона «ненавидить українську мову».

Анатолій розповідає: почав корректно просити залишити автомобіль. Натомість спершу отримав словесну суперечку від пасажира, який назвався Тарасом.

Потім, коли ладен був повернути списані гроші –  чоловік почав лаятись, і повторювати те, що казала його супутниця.

Анатолію все ж вдалося стриматись від емоційної відповіді. Пізніше вже чоловік погодився вийти, а от його супутниця – ні. Пасажир навіть просив водія викликати  поліцію – на неї.

Кадри інциденту з реєстратора Анатолій опублікував у Мережі, серед глядачів опинилися і герої відео – жінка зателефонувала водієві із вибаченнями.

Врешті за 15 хвилин суперечки поїхати таки вдалося. Водій каже: таксує вже 3-й рік і такий випадок трапився вперше, особливо здивувало, що  пасажири й самі час від часу говорили українською.

Пізніше кадри інциденту з реєстратора Анатолій опублікував у Мережі, серед глядачів опинилися і герої відео – жінка зателефонувала водієві із вибаченнями.

«Я переглянула…Вибачте, ми реально перегнули палицю», – сказала вона.

Своєю чергою Анатолій зазначає, що видалити відео, яке розійшлося Мережею вже неможливо, але й до поліції щодо розпалювання ворожнечі звертатися не збирається.

Читайте також: «С**а, приїхав сюди і навертає нам»: таксист висадив пасажирів, які ображали державну мову (Відео)

Telegram Channel