Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Ніхто тобі не заздрить: як соцмережі відреагували на нове селфі Зеленського зі спортзалу

Волинь-нова

Ніхто тобі не заздрить: як соцмережі відреагували на нове селфі Зеленського зі спортзалу

По завершені переговорів президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена з президентом Росії Путіним, Білий дім повідомив про перенесення переговорів Байдена з президентом України Володимиром Зеленським на пізніший час

Водночас, український президент, який є активним користувачем соціальних мереж, запостив у своєму Instagram усміхнене селфі зі спортзалу з підписом: «Добрий ранок всім! Друзям і тим, хто заздрить».

 

 Українські користувачі соцмереж миттєво відреагували на таку безтурботність президента держави. Під його фото з’явилося багато коментарів із нагадуванням президенту про реальну загрозу вторгнення Росії в Україну. Також українці дорікали Зеленському, що питання нашої держави обговорювали  президенти США та РФ без представників України.

 

 

 Український журналіст Сергій Руденко вважає реакцію Зеленського на ситуацію неадекватною. «Твоє обличчя, коли ти всю ніч чекав дзвінка Байдена, а не дочекавшись, робиш селфі біля «заліза» і бажаєш доброго ранку усім, хто тобі заздрить. Я вчора увесь вечір обновляв сторінку Офісу президента і Зеленського у ФБ. Думав, що Найвеличніший за підсумками розмови Байдена і Путіна скаже щось на зразок: «Ми не боїмося шантажу Путіна. Ми йдемо у НАТО. Дякуємо Байдену за підтримку України! Перемога буде за нами!». А дзуськи! Натомість – «качалка» і згадка про якихось заздрісників», - зазначив журналіст.

 

 Блогерка Альона Яхно іронічно зауважила, що президенту Зеленському ніхто не заздрить.

 

 Так само відреагував і блогер та музикант Богдан Процишин: «Не думаю, що хтось тобі зараз заздрить».

 

 Блогерка Марина Данилюк-Ярмолаєва зауважила: «Не дивно, що Байден набере Зеленського лише у четвер».

 

 Український блогер і політик Віталій Чепинога також пожартував над дописом президента зі спортзалу: «Треба щось придумать, щоб показать, хто є хто в світовій політиці... Можна сказать, наприклад: в четвер я не можу, в мене йолки, дітки прийдуть... Давайте вже після Різдва... Після першого. А краще - після другого... Чи на Водохреща... Або смс-ом оформіть...».

 

 

Також відреагували на пост Зеленського і народні депутати.

Депутат від «Європейської Солідарності» Володимир Ар'єв запропонував голові держави покататись лижах та відкрити ковзанку під ОП.

«Можна ще на лижах покататись, каток під офісом президента відкрити, в Оман на відпочинок злітати. Правда, що ще зараз робити верховному головнокомандувачу? Які ще сигнали стурбованому суспільству надсилати? У Зеленського «всьо харашо і нє надо завідовать».

 

 Позафракційний Гео Лерос  запостив мем.

 

 

Депутатка від «Європейської Солідарності» Вікторія Сюмар зауважила, що ситуація довкола України вимагає максимальної зібраності та зосередженості на питаннях оброни держави і саме цим має займатися президент країни.

«Наш ранок обійшовся без спортзалу. Розбирали військові загрози і дипломатичні можливості… Володимире Олександровичу, станьте врешті Верховним Головнокомандувачем. Ви ж вже вивчили цю назву самого себе. Поцікавтеся кількістю пального на фронті, рівнем виконання ракетних програм та станом підготовки до цивільної оборони. Зайвим не буде. А кофта якось висохне, дасть Бог буде кращий час», - написала вона. Додавши фото з наради з п’ятим Президентом України, лідером «Європейської Солідарності» Петром Порошенком.

 

Читайте також: Порошенко про підсумки переговорів Байдена з Путіним: тільки разом зможемо перемогти російського монстра​.

Telegram Channel