Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
П’яний волинянин спричинив ДТП і втік

Машину знайшли на сусідній вулиці.

Фото з фейсбук-спільноти «Твій Володимир».

П’яний волинянин спричинив ДТП і втік

Близько 5-ї години ранку 11 грудня у Володимирі-Волинському по вулиці Княгині Ольги трапилась ДТП за участі автомобіля «Renault», котрий в’їхав у Mercedes

Працівниками поліції 11 грудня було віднайдено покинуте авто на сусідній вулиці з явними механічними пошкодженнями, що свідчать про причетність водія до ДТП. Поліцейськими встановлено, що дану дорожньо -ранспортну пригоду вчинив 26-ти річний місцевий житель, котрий, керуючи автомобілем Рено, допустив зіткнення з припаркованими автомобілем Мерседес транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень,ніхто з громадян, на щастя, не постраждав. Про це інформують у спільноті Твій Володимир з посиланням на Володимир-Волинський райвідділ поліції.

За фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди на водія було складено адміністративний протокол за ст.124 КУпАП: порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна - тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. Складено адміністративний протокол за ст.122-4 КУпАП : Залишення водіями транспортних засобів, іншими учасниками дорожнього руху на порушення встановлених правил місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Адміністративні матеріали з приводу цієї події скеровано до Володимир-Волинського міського суду для прийняття рішення.

Також працівники поліції встановили, що кермувальник перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, однак тест на визначення стану алкогольного  сп’яніння проходити відмовився. За цим фактом було складено ще один адміністративний протокол за ст.130 КУпАП: керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Адміністративні матеріали з приводу цієї події скеровано до Володимир-Волинського міського суду для прийняття рішення.

Telegram Channel