Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Взяли під варту підлітка, який, втікаючи від поліції, спричинив ДТП

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження.

Фото зі сайту Поліції Волині.

Взяли під варту підлітка, який, втікаючи від поліції, спричинив ДТП

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України

Автопригода трапилась 12 грудня, близько 14-ї години, на проспекті Соборності у Луцьку.

Тікаючи від екіпажу патрульних та не виконуючи законні вимоги полісменів про зупинку, водій Renault Megane промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Після цього скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

Водій і його пасажири навчаються на 1 курсі Луцького вищого професійного училища, є місцевими жителями.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Встановлено, що водій і його пасажири навчаються на 1 курсі Луцького вищого професійного училища, є місцевими жителями. Сім’ї і винуватця, і неповнолітніх пасажирів на обліках служби у справах дітей не перебувають.

Слідство в цій справі триває: поліцейські встановлюють обставини, за яких неповнолітній хлопець сів за кермо.

Реклама Google

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel