Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Відоме ім'я 16-річного лучанина, який на переході збив 5 людей (Фото)

Від удару людей підкинуло в повітря.

Фото ІА Волинські новини.

Відоме ім'я 16-річного лучанина, який на переході збив 5 людей (Фото)

Стало відоме ім'я 16-річного водія, який за кермом автомобіля Renault Megane збив 5 людей на переході

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили власні джерела.

Як зазначили джерела, на момент ДТП на проспекті Соборності у Луцьку, що трапилася 12 грудня, за кермом автомобіля Renault Megane перебував 16-річний лучанин Дмитро Рудюк.

Аварію, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, хлопець скоїв на автомобілі вітчима.

Аварію, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, хлопець скоїв на автомобілі вітчима, який на момент ДТП перебував за кордоном.

Унаслідок зіткнення постраждали лучанка 1982 народження та її п’ятирічний син. Станом на 13 грудня 39-річна жінка перебуває у тяжкому стані в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні, а дитину госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної частини голови та садна носа.

Також у результаті інциденту травми отримали: підприємиця 1993 року народження (забій ноги), 36-річна доцентка кафедри правознавства ЛНТУ (забій гомілки) та 41-річна вихователька (перелом кісток стопи).

Усі вони після огляду медиками та надання допомоги лікуються амбулаторно.

Натомість сам водій тілесних ушкоджень не отримав.

Читайте також: ДТП у Луцьку на Соборності: медики повідомили про стан постраждалих

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Telegram Channel