Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Їхав 120 км на годину та знімав сторіз: поліція розповіла про страшну ДТП на Соборності у Луцьку (Відео)

Поліціянт припускає, що раніше неповнолітній вже сідав за кермо автомобіля.

Фото із сайту konkurent.ua.

Їхав 120 км на годину та знімав сторіз: поліція розповіла про страшну ДТП на Соборності у Луцьку (Відео)

У неділю на проспекті Соборності у Луцьку трапилась масштабна дорожньо-транспортна пригода, винуватцем якої був 16-річний хлопець, що взяв автомобіль у свого вітчима

Внаслідок цієї резонансної автопригоди постраждало декілька пішоходів. Зокрема, 39-річна жінка нині знаходиться у реанімації без свідомості, інформує Конкурент.

Про цей жахливий інцидент розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак.

Ключі від автомобіля хлопець взяв без дозволу батьків.

Зазначається, що ключі від автомобіля хлопець взяв без дозволу батьків. До того ж поліціянт припускає, що раніше неповнолітній вже сідав за кермо автомобіля.

Також, ще до автопригоди, керманич порушив ПДР, перетнувши подвійну суцільну смугу. За ним одразу виїхала патрульна поліція із синьо-червоними проблисковими маячками та сиреною, намагаючись зупинити порушника. Проте хлопець разом зі своїми друзями, бачачи, що їх переслідують, знімали все на відео та встигали викласти це у соцмережі. Вони умисно уникали поліцію, та на деяких ділянках дороги їх швидкість була 120 кілометрів на годину.

Читайте також: На Волині трагічно загинув 60-річний чоловік

Детальніше – у відео.

Telegram Channel