Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Росії з'явилася моторошна фігура Снігуроньки: влада просить вдень її оминати (Фото)

Не тільки дитина, а й дорослий може злякатись.

Фото Главком.

У Росії з'явилася моторошна фігура Снігуроньки: влада просить вдень її оминати (Фото)

Представники влади радять місцевим мешканцям дивитись на «Снігуроньку» тільки вночі

Мешканців російського міста Кострома обурило встановлення у центральній частині міста з нагоди новорічних свят каркасної конструкції «Снігуроньки», пише Главком. 

 

 Зазначається, що «Снігуроньку» встановлюють у місці вже не вперше. При цьому місцеві мешканці скаржаться на каркасну конструкцію, називають її огидною та стверджують, що «Снігуронька» лякає дітей. На негативні закиди місцевих мешканців довелося відповісти голові міської служби муніципального замовлення по ЖКГ Костроми Андрію Шиліну.

Чиновник зауважив, що вдень конструкція дійсно може мати дещо непрезентабельний вигляд, тож, на неї варто дивитися лише вночі, коли вмикається підсвітка.

У бесіді з місцевим виданням «Підйом» чиновник зауважив, що вдень конструкція дійсно може мати дещо непрезентабельний вигляд, тож, на неї варто дивитися лише вночі, коли вмикається підсвітка.

 

 Про конструкцію також відомо, що її на замовлення муніципальної влади виготовив місцевий майстер. Снігуроньку вже кілька разів встановлювали перед Новим роком, і вона незмінно викликає критику.

Реклама Google

Читайте також: Представниця Індії стала переможницею конкурсу «Міс Всесвіт» (Фото).

Telegram Channel