Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На лікування постраждалої в аварії на Соборності лучанки міськрада виділила 100 тисяч

За кермом авто перебував підліток.

Фото поліції Волині.

На лікування постраждалої в аварії на Соборності лучанки міськрада виділила 100 тисяч

Унаслідок ДТП постраждали лучанка 1982 народження та її п’ятирічний син

З бюджету Луцька передбачили 100 тисяч гривень на лікування Олени Коломійчук, постраждалої у ДТП за участі неповнолітнього.

Про це стало відомо під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради 14 грудня, інформує ІА Волинські новини. 

Пропозиція виділити кошти на лікування жінки, яка постраждала внаслідок аварії 12 грудня і у важкому стані перебуває у реанімації Волинської обласної клінічної лікарні, надійшла у межах зміни до бюджету під час засідання профільної комісії, що відбулася перед сесією. Луцькі депутати таку ініціативу підтримали одноголосно.

 Станом на 13 грудня жінка у тяжкому стані в реанімації 

Нагадаємо, 12 грудня у ДТП на проспекті Соборності 12 грудня 2021 року у ДТП за участі неповнолітнього постраждала мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат. На їхнє лікування збирають кошти.

Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Унаслідок зіткнення постраждали лучанка 1982 народження та її п’ятирічний син. Станом на 13 грудня жінка у тяжкому стані в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні, а дитину госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної частини голови та садна носа.

Для того, щоб допомогти сім’ї поставити на ноги маму, можна переказати кошти на лікування на картку батька: Приватбанк, 4149 6293 1669 6020, Бандура Олександр Федорович.

Telegram Channel