Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
На Волині шукають сміливців, готових брати за «п'яту точку» рибних бракобісів

То як, готові подавати документи?!

Фото uifsa.ua

На Волині шукають сміливців, готових брати за «п'яту точку» рибних бракобісів

Оголошено конкурс на посади державних інспекторів рибоохорони

Волинський рибоохоронний патруль шукає чотирьох державних інспекторів рибоохорони.

Розпочалася подача документів для участі в конкурсі до Волинського рибоохоронного патруля (https://bit.ly/3ytgwyj). Так, до Відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» шукають трьох головних державних інспекторів та одного старшого державного інспектора. Також шукають головного спеціаліста відділу іхтіології, регулювання рибальства та меліорації.

Запрошуємо амбітних, вмотивованих громадян, кому не байдужа доля рибної галузі, подавати документи для участі в конкурсах.

«Запрошуємо амбітних, вмотивованих громадян, кому не байдужа доля рибної галузі, подавати документи для участі в конкурсах. Зі свого боку держава створила необхідні умови для максимально ефективної роботи. Інспектори рибоохорони патрулюють водойми та проводять рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевіряють діяльність орендарів водних об’єктів і законність походження риби у точках продажу, співпрацюють з громадськістю», – повідомили в Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства у Волинській області.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 17 год. 20 грудня 2021 р. Інспектори будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання та курси підвищення кваліфікації.

Звертаємо увагу, що зразки документів для участі у конкурсах на зайняття посад державної служби знаходяться на Єдиному порталі вакансій державної служби (career.gov.ua).

Реклама Google

Читайте також: Азірова на них немає: в Україні сказилися ціни на капусту.

Telegram Channel