Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку п’яний водій ледь не збив перехожих і поконфліктував з поліцейськими (Фото)

Копам довелося викликати підмогу.

Фото зі сайту Волинські новини.

У Луцьку п’яний водій ледь не збив перехожих і поконфліктував з поліцейськими (Фото)

14 грудня близько 20 години патрульним надійшло повідомлення про порушення ПДР на виїзді від РАЦСу на проспекті Соборності

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі патрульних, заявник повідомив, що водій Renault Megane ледь не здійснив наїзд на нього і його дружину, коли вони гуляли на площі. Зі слів заявника, керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння та намагався піти з місця події.

 

 Патрульні, які прибули на місце, виявили автомобіль, з якого вийшов чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. Заявник та його дружина вказали, що саме вказаний керманич керував автомобілем.

Також були присутні знайомі кермувальника, які долучилися до конфлікту.

Водій почав конфліктувати із поліцейськими, заперечував, що саме він керував автомобілем, та намагався піти геть. Також були присутні знайомі кермувальника, які долучилися до конфлікту.

На місце події викликали допоміжні екіпажі.

 

 У результаті особу водія встановили. У зв'язку з наданими поясненнями свідків провели процедуру на огляд стану алкогольного сп'яніння водія. Водій від проходження огляду на місці події та в медичному закладі відмовився.

 

 Тож патрульні зафіксували все зібраними матеріалами та протоколом про адміністративне правопорушення за ч.1 ст 130 КУпАП.

Telegram Channel