Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Після ДНК-тесту батько дізнався, що двоє дітей не його – тепер сидить у в'язниці (Фото)

Півтора місяця тому, коли чоловік уже був за ґратами, в нього народилася ще одна дитина.

Фото obozrevatel.com.

Після ДНК-тесту батько дізнався, що двоє дітей не його – тепер сидить у в'язниці (Фото)

Багатодітний батько Сергій Чорний, мешканець Хмельницької області, розлютився на сина й доньку та «повиховував» їх розжареною кочергою

До цього дня п'ятьох дітей ростили у любові та турботі, проте все змінилося після втручання колишньої дружини. Під час запису телепрограми чоловік дізнався, що двоє дітей не його, а через місяць опинився за ґратами, повідомляє OBOZREVATEL.

У Сергія вже третя родина. У першому шлюбі дітей не було, у другому народилося троє: два хлопчики та дівчинка. Його ексдружину Любов позбавили батьківських прав, а дітей – Артема, Іллю та Софійку – забрали до інтернату. Через майже півтора року Сергію вдалося «відвоювати» їх, він ростив їх із цивільною дружиною Катериною.

З молодою жінкою він познайомився, коли працював у лісництві з її батьком. На той момент її синові Микиті від невдалих стосунків було 4 місяці. У Сергія та Катерини з'явилася й спільна дитина – Вадим, зараз йому трохи більш ніж рік.

Проведена експертиза ДНК підтвердила, що Сергій – батько хлопчика, але також з'ясувалося, що двоє синів від попереднього шлюбу – точно не його.

«Пара жила дуже дружно, – кажуть місцеві жителі. – Велика багатодітна та дружна сім'я. Діти Сергія люблять Катерину, вона справді добре дбає про них».

Але згодом у сім'ї почалися проблеми. Виявилося, що позбавлена батьківських прав попередня дружина Сергія заявила, що його наймолодший син, якого народила Катерина, не від нього, бо чоловік нібито безплідний.

Шокований багатодітний батько не знав, що й думати: день у день його гризли сумніви. Він став менше уваги звертати на молодшого синочка і Катерина звернулась на телебачення – до програми «Таємниці ДНК». Жінка вирішила довести чоловікові, що це справді їхня спільна дитина.

Проведена експертиза ДНК підтвердила, що Сергій – батько хлопчика, але також з'ясувалося, що двоє синів від попереднього шлюбу – точно не його. Проте чоловік не відмовився від них.

Програма вийшла у квітні 2021 року, а вже за місяць сталося страшне.

Увечері десятого травня у родині розгорілася сварка. Сергій розлютився через те, що семирічна Софійка та восьмирічний Ілля не догледіли за молодшим братиком і той обпік собі пальці. Тоді батько вирішив їх «провчити», щоб зрозуміли, як це боляче. Чоловік схопив розжарену в печі кочергу і став бити нею дітей: удари завдавав по сідничках, спині, ногах.

Читайте також: Чоловік 10 років поспіль ґвалтував своїх дочок, молодшій було 6 років.

Дорослі не відвезли дітей до лікарні, хіба що батько прикладав якусь мазь, але вона не сильно допомогла. Незважаючи на те, що опіки вже були інфіковані, брата із сестрою відправили до школи.

Щось недобре запідозрила вчителька – вона помітила, що Ілля шкутильгає. Під час огляду дитини виявилося, що вона вся в пухирцях від опіків. До директора привели й Софійку – у неї також виявили страшні сліди «виховання». Спочатку дівчинка заявила, що її побив брат, вигороджувала батька – проте потім усе ж таки зізналася. Хлопчик додав, що тато покарав їх за те, що не слухалися мами.

У селі Балін кажуть, що в цій сім'ї дітки були доглянутими, Катерина з ними вдома займалася, Сергій теж був хорошим батьком – часто приходив до школи.

Місцеві жителі розводять руками та не розуміють, як таке могло статися. Щоправда, зізнаються: після виходу телепрограми ходило багато чуток і пліток.

Однак, якщо Сергій раніше не потрапляв у поле зору поліції, то його дружина Катерина – так. Причому за побиття дітей, внаслідок якого один із її синів став інвалідом. Через це їй дали п'ять років умовно та у 2017 році позбавили батьківських прав.

Дітей госпіталізували, а слідчі Кам'янець-Подільського районного управління Національної поліції у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ст. 127 (Катування) та 166 (Злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. 37-річному Сергію Чорному оголосили про підозру та взяли під варту.

Під час суду чоловік покаявся в скоєному та просив суд суворо його не карати. Також на засіданні адвокат Чорного просив визнати пом'якшувальною обставиною зокрема те, що за деякий час до скоєння злочину чоловік брав участь у програмі, під час якої дізнався, що двоє його синів (один із яких постраждалий Ілля) не є генетично його рідними дітьми.

У результаті Дунаєвецький районний суд Хмельницької області засудив Сергія Чорного до чотирьох років позбавлення волі (максимальне можливе покарання – п'ять років).

Троє дітей, молодший із яких має багато проблем зі здоров'ям, знову опинилися в інтернаті, а ще один суд розглядає питання про позбавлення Сергія Чорного батьківських прав. Півтора місяця тому, коли чоловік уже був за ґратами, в нього народилася ще одна дитина.

 

 

 

 

Telegram Channel