Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку п’яний водій зробив аварію в центрі міста

Фото ілюстративне.

Фото патрульної поліції Волинської області.

У Луцьку п’яний водій зробив аварію в центрі міста

Патрульні склали адміністративні матеріали

Вчора близько 16 години патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих, яка трапилася на проспекті Волі, що у Луцьку, повідомляє патрульна поліція Волині.

Патрульні встановили, що 55-річний водій, керуючи транспортним засобом Ford Mondeo, рухаючись заднім ходом, не переконався, що це буде безпечно та здійснив зіткнення з автомобілем Peugeot 508 під керуванням 39-річного водія, який рухався головною дорогою.

У керманича Ford Mondeo патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці ДТП. Результат — позитивний.

Водій, керуючи транспортним засобом Ford Mondeo, рухаючись заднім ходом, здійснив зіткнення з автомобілем Peugeot 508, який рухався головною дорогою.

На порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Рішення щодо цієї справи, притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, прийматиме суд.

Читайте також: У Луцьку зловили водія, який зливав у канаву зелену рідину (Фото).

Telegram Channel