Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Мешканці Рівного розвісили на дереві пакети зі сміттям

Отакої!

Фото rivne.media.

Мешканці Рівного розвісили на дереві пакети зі сміттям

Це сталося на вулиці Олекси Новака

Замість того, щоби викинути пакети із відходами у спеціальні баки або ж виставити на узбіччя, звідки заберуть працівники КАТП-1728, пакети повісили на дерево, передає rivne.media.

Весь робочий колектив КАТП-1728 оцінив відхилення від традиційних схем мислення, внутрішню мотивацію творця та оригінальність задуму.

Чи то прикрасили таким чином, чи то хотіли, аби швидше забрали його – невідомо. Та провисить це сміття там до суботи. Саме в цей день, згідно затвердженого графіку, має відбутися вивіз побутових відходів з цієї вулиці. Про це повідомили у КАТП-1728.

«Весь робочий колектив КАТП-1728 оцінив відхилення від традиційних схем мислення, внутрішню мотивацію творця та оригінальність задуму. Ми звертаємося до вас з проханням поважати роботу наших працівників, які все роблять для того, аби Рівне залишалося охайним містом. А також поважайте інших рівнян, які з дитинства навчені, що викидати сміття потрібно не тільки з помешкання, але й з голови. Тому пропонуємо анонімним креативщикам або дочекатися дня вивозу сміття, або прикрасити вмістом цих пакетів домашню ялинку», - йдеться у повідомленні КАТП-1728.

Працівники КАТП навіть пожартували над цією ситуацією і створили мем: Звичай прикрашати дерева сміттям зародився у Рівному наприкінці 2021-го року. Цитата із підручника культурології, видання 2183 року. 

Читайте також: На Рівненщині оголосили конкурс на кращого сніговика.

Telegram Channel