Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Тоня Матвієнко станцювала і заспівала на українсько-білоруському кордоні (Фото. Відео)

Концерт без купюр, або зірки на кордоні.

Фото-скрін з відео ДПСУ.

Тоня Матвієнко станцювала і заспівала на українсько-білоруському кордоні (Фото. Відео)

До прикордонників, які виконують завдання з посилення охорони державного кордону з Білоруссю, завітали зірки української естради

Чергова зустріч співаків та охоронців кордону на теренах Чернігівщини, Житомирщини та Рівненщини відбулась завдяки волонтерській діяльності Юрія Тири в рамках всеукраїнського туру #6992кмДержавногоКордону. 

Чудовий настрій захисникам впродовж двох днів дарували народні артисти Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, а також солісти гуртів Karta Svitu – Іван Марунич та Jazzforacat Сергій Асафатов.

У рамках благодійного проєкту артисти та творчі колективи прямують вздовж лінії всього державного кордону України, даруючи незабутні концертні програми.

Бурхливі емоції та нестихаючі оплески раз від разу повертали на імпровізовані та облаштовані сцени артистів, які від щирого серця дарували присутнім улюблені пісні.

Щиро дякуємо за вибух позитивних емоцій, які військовослужбовці отримали завдяки енергії творчості. Зараз, коли інтенсивність службової діяльності часом виходить за рамки можливостей, прикордонникам вкрай важливо знати, що з ними разом вся країна, і кожна хвилина подібної уваги дуже мотивує йти вперед та тримати кодон «на замку».

Додамо, що тур #6992кмДержавногоКордону розпочався у 2020 році у місті Щастя і з того часу у рамках благодійного проєкту артисти та творчі колективи прямують вздовж лінії всього державного кордону України, даруючи незабутні концертні програми.

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel