Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
У Луцьку добудують тролейбусну лінію

Людям буде зручніше.

Фото Луцької міськради.

У Луцьку добудують тролейбусну лінію

Сьогодні в приміщенні Міністерства інфраструктури України міський голова Луцька Ігор Поліщук підписав угоду з Європейським інвестиційним банком грантову угоду на 155 тис євро для Луцька в рамках проєкту «Міський громадський транспорт України». Від Європейського інвестиційного банку грантову угоду підписав голова представництва Європейського інвестиційного банку в Україні Жан-Ерік Де Загон

Отримані грантові кошти буде спрямовано на будівництво нового відрізку тролейбусної лінії довжиною понад 2 км з встановленням 50-ти залізобетонних опор та облаштуванням 3-х тролейбусних зупинок, повідомляє на своїй сторінці у ФБ Ігор Поліщук.

Це дасть можливість:

- безперебійно здійснювати вихід тролейбусів на лінію по всіх маршрутах міста, заїзд в депо, у випадку аварійних ситуації чи заторів на існуючих лініях;

- з’єднати існуючі тролейбусні мережі від вул. Станіславського до вул. Львівської, що підвищить транспортну доступність центрів тяжіння: заводів «Кромберг енд Шуберт Україна», «СКФ-Україна», Нового ринку тощо.

- організувати транспортний пересадковий вузол на Автостанції №2.

- скоротити добовий пробіг 5-ти тролейбусів на 100 км,

- усунути дублювання тролейбусних маршрутів,

- замістити орієнтовно 35 автобусів середньої пасажироміскості 12-ма тролейбусами.

Кошти буде спрямовано на будівництво нового відрізку тролейбусної лінії довжиною понад 2 км з встановленням 50-ти залізобетонних опор та облаштуванням 3-х тролейбусних зупинок.

Встановлення трьох нових поворотних стрілок на перехрестях вул. Потебні – вул. Львівська; вул. Б. Хмельницького — вул. Ковельська; пр. Відродження – вул. Рівненська дасть можливість оптимізувати існуючі та запустити нові тролейбусні маршрути, скоротить добовий пробіг 7-ми тролейбусів на 100 км.

Читайте також: 

Реклама Google

Telegram Channel