Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Стареньку жительку Старовижівщини не залишили наодинці з проблемами

Молодці, що допомагають.

Фото поліції Волині.

Стареньку жительку Старовижівщини не залишили наодинці з проблемами

Кілька днів тому у засобах масової інформації опублікували відео про жінку, яка мешкає у віддаленому будинку на Старовижівщині сама

На ситуацію відреагував і офіцер Дубечненської громади. Він привіз пенсіонерці дров, організував їх порубку. Запевнив, що віднині пильно контролюватиме жінку та допомагатиме, повідомляє поліція Волинської області.

Вона хоче бути вдома, тож ми з громадою підтримуватимемо нашу жительку.

«Завдяки розголосу про стареньку дізналась чи не вся країна, пропонують допомогу звідусіль. Але за її словами, вона хоче бути вдома, тож ми з громадою підтримуватимемо нашу жительку», - сказав сьогодні керівник відділу поліцейської діяльності №1 смт Стара Вижівка під час чергових відвідин жінки з колегами і волонтеркою.

 

 А в Городищенській громаді офіцер вручив разом з соцслужбами подарунки діткам з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Розповів, що обстежують такі родини постійно, багатьох уже знає дуже добре. Задача офіцера в цьому випадку – контролювати, чи не вчиняється тут домашнє насильство та інші правопорушення. Спільно з представниками місцевих органів влади надається допомога таким сім'ям.

 

Читайте також: Юна старовижівчанка привезла нагороду з обласного конкурсу.

Реклама Google

Telegram Channel