Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Порошенко обговорив із Вселенським Патріархом подальший розвиток ПЦУ

Вселенський Патріарх Варфоломій привітав Петра Порошенка і весь український народ із прийдешніми різдвяними святами.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко обговорив із Вселенським Патріархом подальший розвиток ПЦУ

Його Всесвятість передав благословіння українському народу

Відбулася зустріч п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка із Вселенським Патріархом Варфоломієм, про яку було домовлено під час телефонної розмови 15 грудня у річницю Об’єднавчого собору, пише eurosolidarity.org. 

Сторони обговорили перспективи подальшого розвитку і підтримки Православної Церкви України, у першу чергу визнання її іншими православними церквами-сестрами.

 

 Як повідомив Петро Порошенко на своїй сторінці у мережі Facebook, сторони обговорили перспективи подальшого розвитку і підтримки Православної Церкви України, у першу чергу визнання її іншими православними церквами-сестрами, відзначили важливість подальшого укріплення та розвитку ПЦУ як запоруки єднання українського суспільства. 

Вселенський Патріарх Варфоломій привітав Петра Порошенка і весь український народ із прийдешніми різдвяними святами. Його Всесвятість передав благословіння українському народу для того, щоб в країні був мир і добробут. 

 

 Як відомо, 15 грудня Петро Порошенко провів телефонну розмову із Вселенським Патріархом Варфоломієм. Його Всесвятість привітав п’ятого Президента із річницею Об’єднавчого собору і запросив відвідати резиденцію Вселенського Патріарха на Фанарі.

Читайте також: Атака ботів Зеленського: Facebook заблокував сторінку співголови фракції «Європейська Солідарність» Ірини Геращенко​.

Telegram Channel