Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П'яний прокурор на Lexus влетів у зупинку громадського транспорту у Кривому Розі

Що виробляють.

Фото: Свои. Кривой Рог.

П'яний прокурор на Lexus влетів у зупинку громадського транспорту у Кривому Розі

На щастя, на момент ДТП там нікого не було

Про це у суботу, 18 грудня, повідомило місцеве видання Свої. Кривий Ріг, передають НовостиN.

ДТП сталася у п'ятницю ввечері, 17 грудня, на вулиці Купріна. Місцеві ЗМІ написали, що за кермом був військовий прокурор із Одеської області. Повідомляється, що водій Lexus не впорався з керуванням та протаранив зупинку громадського транспорту. На щастя, на момент ДТП там нікого не було.

У швидкій прокурор вдав, що спить, щоб уникнути контакту з поліцейськими і журналістами.

Як написали журналісти, посилаючись на очевидців ДТП, винуватець аварії, імовірно, був у нетверезому стані. Коли на місце приїхали патрульні, він зачинився у салоні авто. Двері відчинили тільки медикам. Лікарі підтвердили у водія високий тиск. У швидкій прокурор вдав, що спить, щоб уникнути контакту з поліцейськими і журналістами. Станом на вечір 18 грудня відомо, що військового прокурора відсторонено від роботи, а на його Lexus накладено арешт.

За фактом аварії відкрито ще одне кримінальне провадження за ст. 286 КК України. Залежно від обставин розгляду справи, чоловікові може загрожувати до 8500 гривень штрафу, до двох років виправних робіт, до шести місяців арешту або до трьох років умовного строку. Окремо його можуть позбавити прав водія до трьох років.

Читайте також: Зіткнулися легковик та вантажівка: один із водіїв згорів живцем.

Telegram Channel