Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Діти, які травмувалися в аварії на Волині – в реанімації

Аварія сталася о 19:00, 20 грудня.

Фото Суспільного.

Діти, які травмувалися в аварії на Волині – в реанімації

Діти, які травмувалися в ДТП за участі двох автомобілів поблизу села Верба Володимир-Волинського району, перебувають в реанімації обласної дитячої лікарні

Діти, які травмувалися в ДТП за участі двох автомобілів поблизу села Верба Володимир-Волинського району, перебувають в реанімації обласної дитячої лікарні. 

Про це розповіла Суспільному медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.

Внаслідок аварії травмували семеро людей, серед них троє дітей. Про це розповів Суспільному керівник диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік.

За його словами, в травмованих — переломи, забої різних ступенів, закриті черепно-мозкові травми. Їх доправили до Володимир-Волинського МТМО. Після детального огляду трьох дітей доправили на лікування в обласну дитячу клінічну лікарню.

Нагадаємо, аварія сталася о 19:00, 20 грудня. Зіштовхнулися два автомобілі Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5. 

Аварія сталася о 19:00, 20 грудня. Зіштовхнулися два автомобілі Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5. 

Внаслідок ДТП травмувався 45-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero та четверо його пасажирів, серед яких діти віком 11, 14 та 16 років. Усі жителі міста Львів.

Також травми отримав водій Volkswagen Transporter T5 та двоє його пасажирів. Вони жителі Ковельського району. Водія машини деблокували рятувальники за допомогою спеціального гідравлічного інструменту, — каже начальниця відділу обласного управління державної служби з надзвичайних ситуацій Ірина Варварук.

У поліції за фактом ДТП розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Обставини аварії з'ясовуються. Триває слідство, — каже Олег Плазовський.

Читайте також: На Волині пенсіонери повиносили всі гроші, щоб залагодити «ДТП з їхніми родичами»

Реклама Google

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel