Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Жило-було дерево в Луцьку, або На що муніципали витратили 10 тисяч гривень (Відео)

А ви бачили?

Фото volyn.com.ua.

Жило-було дерево в Луцьку, або На що муніципали витратили 10 тисяч гривень (Відео)

На вулиці Богдана Хмельницького в обласному центрі Волині напередодні свят з’явилася цікава локація. Там до Нового року оригінально прикрасили липу, вбравши її у великі кольорові кулі, які видно навіть здалека. А як дерево сяє ввечері! Такої ілюмінації нема на жодній вулиці Луцька

Це справа рук працівників департаменту муніципальної варти Луцької міськради. На оздоблення новорічного дерева витратили майже 10 тисяч гривень з міської скарбниці. 

– Ініціатива належить міській раді, аби місто було гарним на Новорічно-Різдвяні свята, – запевнила директорка департаменту Юлія Сиротинська

 Керівниця муніципалів розповіла, що роки поспіль беруть активну участь в тому, аби на зимові свята додати позитивного настрою городянам, тим паче, що в цей час майже не буває снігу. А позаяк біля установи немає ялинки, то вирішили прикрасити липу. Це роблять уже четвертий рік. Кулі різного кольору, фасону і розміру закупили заздалегідь в місцевому гіпермаркеті. Цьогоріч дерево доповнили яскравою підсвіткою, яка стала цікавою окрасою в цій частині міста. Лучанам, які проходять повз, подобається. Вважають, що на такі речі можна й витратитися, якщо це викличе хороші емоції чи додасть настрою.

Лучанам, які проходять повз, подобається. Вважають, що на такі речі можна й витратитися, якщо це викличе хороші емоції чи додасть настрою.

– У нас час зараз й так багато негативу: і коронавірус, і війна. Повинно бути щось святкове для віри в диво, і в те, що все буде добре, – сказала пані Оксана з Луцька.

Згодні з тим, що варто витрачати кошти на оформлення міста і лучанки Дарина та Анна:

– Це створює новорічний настрій, приваблює туристів, які приїздять на свята подивитися наше місто. Гарно виглянути ввечері в вікно, коли все світиться. 10 тисяч гривень не така велика сума .Є сфери, на які витрачають значно більше і невиправдано. І почасту цього не видно, а тут бачимо, на що потратили, і любуємось, – вважають дівчата.

Читайте також: На Волині створили понад 200 картин до Дня Святого Миколая (Фото, Відео)

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel