Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Міністр охорони здоров’я повідомив, коли Волинь вийде з червоної зони

Найближчим часом?

Фото ілюстративне.

Міністр охорони здоров’я повідомив, коли Волинь вийде з червоної зони

В Україні тільки Волинська та Запорізька області не виконують умови виходу із червоного рівня епідеміологічної безпеки

Як анонсував міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, найближчим часом Волинська область може вийти з червоної зони. Це відбудеться за умови зниження коефіцієнту виявлених позитивних випадків коронавірусної хвороби.

– Волинь вийде з червоної зони найближчим часом. Ми зараз бачимо покращення епідситуації. Питання нині є лише щодо Волинської та Запорізької областей, де спостерігаємо високий коефіцієнт виявлених позитивних випадків серед усіх протестованих. Як тільки він буде зменшений, ми скликаємо комісії ТЕБ та НС і виводимо регіон із червоного рівня епідеміологічної небезпеки», – відповів міністр охорони здоров’я у відповідь на запитання журналіста Андрія Гнатюка, пише ІА Волинські новини. 

В Україні тільки Волинська та Запорізька області не виконують умови виходу із червоного рівня епідеміологічної безпеки.

Віктор Ляшко зауважив: сьогодні ідеться не про посилення обмежень щодо невакцинованих, а про необхідність вакцинуватися проти коронавірусу, аби не помічати жодних обмежень.

«Сьогодні в нас у країні іде карантин для невакцинованих. Вакциновані люди мають тільки одну незручність – треба пред’являти ковідний документ», – зазначив міністр охорони здоров’я.

Нагадаємо, на Волині сьогодні відбулось виїзне засідання колегії Міністерства охорони здоров’я України.

Telegram Channel