Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Слуги» звинуватили Порошенка у держзраді й у той же день анонсували «Сватів» на «Росія-1»

Микола Княжицький.

Фото 5 канал.

«Слуги» звинуватили Порошенка у держзраді й у той же день анонсували «Сватів» на «Росія-1»

Серіал з антиукраїнськими акторами у головних ролях, дія якого відбувається у лукашенківській Білорусі, зауважує народний депутат від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький

 Геббельс міг лише мріяти про такі таланти пудрити мізки людям, вважає він. Про це Княжицький написав у Facebook.

«Талант Зеленського і «слуг народу» з «Кварталом» полягає в тому, що вони в один день можуть звинуватити Порошенка у держзраді й анонсувати показ проданого на пропагандистський російський канал «Росія-1» свого серіалу «Свати» з антиукраїнськими акторами у головних ролях, дія якого відбувається у лукашенківській Білорусі. Геббельс міг лише мріяти про такі таланти пудрити мізки людям», – написав він.

20 грудня російський пропагандистський канал «Росія-1» анонсував прем'єру нового сезону телесеріалу «Свати», призначену на 27 грудня.

Як відомо, 20 грудня російський пропагандистський канал «Росія-1» анонсував прем'єру нового сезону телесеріалу «Свати», призначену на 27 грудня. У довідці до серіалу зазначається, що «Свати» – комедійний телесеріал студії «Квартал 95» російською мовою».

Нагадаємо, так звана кримінальна «підозра» була сфабрикована за вказівкою з Офісу президента Володимира Зеленського проти лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка та не має жодних правових підстав, а, отже, є незаконною. На цьому наголосив адвокат п'ятого президента України Ілля Новіков під час брифінгу. Як раніше повідомив адвокат Головань, так звана «підозра» п'ятому президенту України навіть формально містить помилки, а тому є незаконною.

Реклама Google

Читайте також: Посольство США повідомило про політичні мотиви у справі проти Порошенка​.

Джерело: 5 канал.
Telegram Channel