Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині депутата районної ради покарали громадськими роботами

Його судили.

Фото fbc.ua.

На Волині депутата районної ради покарали громадськими роботами

Народний обранець не подав вчасно декларацію

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Володимир-Волинської окружної прокуратури Іваничівський районний суд призначив депутату Іваничівської районної ради, визнаному винним у неподанні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ст. 366-3 КК України), покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Окрім того суд на один рік позбавив обранця громади права обіймати посади, пов’язані з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

Колишній депутат районної ради умисно, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», не подав, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік – за що і притягнутий нині до відповідальності.

З'ясувалося, що колишній депутат районної ради умисно, в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», не подав, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік – за що і притягнутий нині до відповідальності.

Читайте також: На Волині судили прикордонника, який заснув на службі.

Реклама Google

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області
Telegram Channel