Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Уродженець Кричильська, що на Рівненщині, зароблятиме футболом мільйон на місяць – у 30 разів більше за Зеленського

У Чернігові вже не платять...

Фото ФК "Десна".

Уродженець Кричильська, що на Рівненщині, зароблятиме футболом мільйон на місяць – у 30 разів більше за Зеленського

Андрій Тотовицький виступатиме за «Колос»

Один із кандидатів у збірну України Андрій Тотовицький, який раніше оголосив про свій відхід з «Десни», продовжить свою кар'єру в «Колосі». І відразу ж півзахисник увійде в історію ковалівського клубу - за рівнем своєї зарплати. 

Відзначається, що отримувати в сільському клубі Тотовицький буде близько 30 тисяч доларів на місяць. Наприклад, офіційний оклад президента України становить близько 1 тисячі доларів. Щедро оцінили футбольні якості Тотовицького в новому клубі, зауважує УНІАН.

Відзначається, що отримувати в сільському клубі Тотовицький буде близько 30 тисяч доларів на місяць. Наприклад, офіційний оклад президента України становить близько 1 тисячі доларів.

Відомо, що вінгером також цікавилися клуби з верхньої частини турнірної таблиці чемпіонату України – «Ворскла» і «Дніпро-1». Андрію пропонували зарплату 15-20 тисяч доларів на місяць. Також розглядало кандидатуру Тотовицького і «Динамо» Київ. Відповідно, керівництву «Колоса» довелося розщедриться, щоб дістати в свою команду футболіста такого рівня.

Також повідомляється, що свого часу скандально відомий екс-нападник збірної України Євген Селезньов отримував у «Колосі» менше, ніж недавній лідер «Десни».

У сезоні 2009/2010 Тотовицький був у структурі «Динамо», прийшовши з академії РВУФК, проте наступного літа він перейшов в «Шахтар» і пробув на контракті у «гірників» 10 років.

За цей час атакуючий півзахисник не зумів закріпитися в донецькому клубі, провівши більшість часу в орендах. За «Шахтар» Андрій відіграв лише 7 матчів у рамках чемпіонату України.

Тотовицький здавався в оренди в «Маріуполь», луганську «Зорю» і бельгійський «Кортрейк». У 2020 році посилив чернігівську «Десну».

У поточному сезоні 28-річний хавбек забив 3 голи і віддав 3 передачі в 13 іграх УПЛ.

Реклама Google

Читайте також: «Замість Мірчі...»: ексгравець донецького «Шахтаря» став головним тренером столичного «Динамо».

Telegram Channel