Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Як вибрати «свою» пару кросівок у магазині та не придбати непотрібне

Важливо підібрати для себе максимально міцну підошву, яка здатна захистити ногу.

Фото Pxhere.

Як вибрати «свою» пару кросівок у магазині та не придбати непотрібне

Під час покупки нової пари ми замислюємося про те, щоб кросівки відповідали нашим зовнішнім та внутрішнім запитам. Для того, щоб не зробити помилок під час примірки, потрібно пам'ятати кілька простих правил, про які ми сьогодні й поговоримо

По-перше, потрібно визначитися, з якою метою Вам потрібні снікери. Якщо ми говоримо про повсякденні варіанти, то звертати увагу потрібно на товщину підошви, амортизацію, стійкість та фіксацію. Багато таких моделей можна подивитися тут і вибрати для себе крутий варіант і за доступними цінами.

Важливо підібрати для себе максимально міцну підошву, яка здатна захистити ногу від каміння та інших нерівностей на дорозі. Зона в області п'яти також має бути міцною та високою. Еластичність кросівок можуть забезпечити пружні носки взуття. Для того, щоб це перевірити, варто лише натиснути на поверхню, якщо вм'ятина швидко зникне, значить вони підходять для ходьби. По-друге, варто дивитися на матеріал верхньої частини виробу, він повинен бути повітронепроникним. Підбирайте снікери із сітчастими вставками. Устілка також відіграє важливе значення. Зупиніть вибір на варіантах, що вбирають вологу і легко дістаються.

Перед покупкою пари взуття, що сподобалася, огляньте кросівки на наявність яких-небудь недоліків. Нова продукція повинна мати якісні шви. Перевірте внутрішню сторону виробу, оскільки багато виробників економлять на деталях, які з першого погляду непомітні. Звертайте увагу на деталі, такі як шнурівки, петельки та додаткові вставки.

Крім того, варто також пам'ятати, що проблеми виникають і на стадії самої примірки. Адже покупець забуває про елементарне: у кожного бренду своя розмірна сітка, і кожну модель потрібно приміряти окремо. Це потрібно для того, щоб зрозуміти, чи підходить Вам пара взуття по підйому стопи, ширині, довжині та інших показників. Може бути і таке, що на вітрині екземпляр виглядає просто чудово, а по факту на нозі виглядає безглуздо і недоречно. Будьте уважними під час покупок та купуйте тільки якісне та зручне взуття.

Telegram Channel