Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Влітку збірна України отримає нового тренера, — Андрій Воронін

Фото ілюстративне.

Фото: FootLife.

Влітку збірна України отримає нового тренера, — Андрій Воронін

Колишній нападник збірної України та чинний тренер московського Динамо Андрій Воронін у гостях ютуб-програми «Міля» поговорив на тему головного тренера «синьо-жовтих»

Воронін, який встиг пограти в Англії та Німеччині, вважає, що наступного літа у збірній України з футболу зміниться головний тренер, передає 24 Канал.

Наразі головну команду країни тренує Олександр Петраков, який вивів «синьо-жовтих» у раунд плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022 після невдалого старту у відборі під керівництвом Андрія Шевченка.

«Наскільки я знаю, Сергій Ребров мав стати головним тренером збірної ще раніше, але не склалося. Серед українських тренерів Сергій Ребров – це найкраща кандидатура», – сказав Андрій Воронін.

Воронін резюмує, що Ребров має велике реноме, в якому значаться перемоги в чемпіонатах України, Угорщини, а також успішні виступи в єврокубках:

«У нього досвід є, і Динамо тренував і був тренером в Угорщині. Там він досяг результату і в Лізі чемпіонів пограла його команда. Він зараз знову в арабів тренує, тому досвід має. Він хороший варіант. Подивимося, якщо зараз хлопці вийдуть на чемпіонат світу, то не знаю, чи залишиться цей тренер».

«Сергій Ребров мав стати головним тренером збірної ще раніше, але не склалося. Серед українських тренерів Сергій Ребров – це найкраща кандидатура», – сказав Андрій Воронін.

Що відомо про Петракова в збірній України

Контракт Олександра Петракова зі збірною України було підписано до грудня 2022 року. У Реброва ж угода з еміратським Аль-Айном діє до червня 2022-го.

Перший матч Петракова як головний тренер національної команди очікується 24 березня проти збірної Шотландії у відборі на ЧС-2022. Сім матчів цього року фахівець лише виконував обов'язки тренера «синьо-жовтих».

Читайте також: Назвали місце збірної України з футболу у рейтингу ФІФА.

Реклама Google

Telegram Channel