Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Бабуся шести онуків похизувалася активним сексуальним життям (Фото 18+)

Отакої!

Фото Pixabay.

Бабуся шести онуків похизувалася активним сексуальним життям (Фото 18+)

54-річна Гейлі Гарбутт і 56-річний чоловік Моріс з Великої Британії народили першу дитину у 18 років. Згодом вони розійшлися на 25 років, але потім зійшлися і знову стали жити разом

Незважаючи на вік, вони люблять оживити стосунки в спальні.

Секретами сімейного життя вони поділилися з The Sun, передає ТСН.

Бабуся шістьох дітей розповіла, що їй подобається одягатися як сексуальна місіс Клаус, щоб зберегти магію зі своїм чоловіком. 54-річна Гейлі Гарбутт чекає, коли її чоловік, 56-річний Моріс, повернеться додому з роботи, лежачи у ліжку в пишній сексуальній білизні.

Жінка говорить, що ніщо так не розпалює її чоловіка, як червона білизна бебідол, і їй байдуже, що люди думають, що вони вже перейшли той віковій рубіж, коли можна було оживити своє сексуальне життя.

«Я хочу мати добрий вигляд, і в голові я почуваюся молодшою, ніж є.

«Минулого року я здивувала Моріса сексуальним червоним бантом у різдвяну ніч, дражнивши: «Що ти думаєш про свій подарунок, хочеш його відкрити?». Йому це дуже сподобалося, це оживляє наше сексуальне життя», - розповідає Хейлі.

Вона також зазначила, що, стаючи старше, вона віддає перевагу нижній білизні з більшою підтримкою, як-от корсети з відповідними трусиками.

«Я хочу мати добрий вигляд, і в голові я почуваюся молодшою, ніж є. Я думаю, що якщо ти почуваєшся молодшим, то будеш виглядати молодшим і більше насолоджуватися життям», - говорить мама трьох дітей та бабуся 6 онуків Гейлі.

Гейлі почала зустрічатися з Морісом, коли їй було 16, за 2 роки в них народилася дитина. Потім пара розійшлася, а через 25 років вони знайшли одне одного в Інтернеті і знову почали стосунки. Після цього вони більше не розлучалися.

«У спальні можна носити сексуальну білизну в будь-якому віці. Я не відчуваю себе менш сексуальною, ніж у молодості», - говорить Хейлі.

Читайте також: Злизуватиме вершки з 36-річного коханця: 82-літня бабуся поділилася планами на Різдво.

Реклама Google

 

 

Telegram Channel