Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на суботу, 25 грудня: на Волині ожеледь, налипання мокрого снігу

Немає слів...

Фото odesa.depo.ua

Погода на суботу, 25 грудня: на Волині ожеледь, налипання мокрого снігу

Відзначається день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця

Якою буде погода на Волині завтра:

25 грудня у Луцьку буде хмарно. Вночі та ранком сніг з дощем. Вдень без істотних опадів. Ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-2⁰ морозу.

Хмарно буде і на теренах Волинської області. Вночі та ранком сніг з дощем. Вдень без істотних опадів. Ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12, вночі та ранком місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5⁰ морозу.

Найтепліше 25 грудня було у 1971-му році – плюс 7,5 градуса, найхолодніше – у 1961-му році – мінус 27,8 градуса.

Народний прогноз погоди:

25 грудня відзначається день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня — сонцестояння: «Сонце переходить на другий бік». Цей день визначав характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодною, а літо жарким; якщо ніч темна — зима буде теплою, а літо — похмурим.

Прогноз погоди на післязавтра:

26 грудня на Волині переважатиме мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14⁰ морозу, вдень 1-6⁰ морозу.

Читайте також: «Годі червоніти!»: Волинь, нарешті, «пожовтішає».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel