Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Репресії проти лідера опозиції Порошенка повертають в часи Януковича –Геращенко

Ірина Геращенко.

Фото Європейська солідарність.

Репресії проти лідера опозиції Порошенка повертають в часи Януковича –Геращенко

Останні події в Україні відкидають нас від досягнень Революції Гідності і повертають в часи Януковича – так коментує незаконне таємне рішення ОГПУ та Печерського суду проти Петра Порошенка співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко

«Банкова створює пропагандистські медіа, знищує демократію і формує авторитарний режим за путінськими лекалами», – повідомила Геращенко.

«Наша політична команда розцінює останні дії Банкової і повністю підконтрольних їй силових структур як політичні репресії проти опозиції і її лідера, вибіркове правосуддя, залякування і тиск. Робиться це в період новорічних і різдвяних свят, коли і парламент, і наші міжнародні партнери – на канікулах, аби знівелювати можливий резонанс репресивних рішень», – вважає Ірина Геращенко.

«Зеленський хоче подарунок під ялиночку – арешт Порошенка, аби говорити про це в новорічному ролику».

«Як поінформували сьогодні на брифінгу адвокати Порошенка, рішення про примусову доставку і арешт п‘ятого Президента приймалися таємно, в печерському суді, в закритому засіданні і без запрошення адвокатів», – констатує Геращенко.

«Враховуючи особливий статус нардепа, про будь які слідчі дії щодо нього прокуратура мала вчасно поінформувати Голову ВР. «Європейська Солідарність» направила звернення Р.Стефанчуку з вимогою надати повну інформацію, чи отримував він такі рішення», – зазначає Геращенко.

«Зеленський хоче подарунок під ялиночку – арешт Порошенка, аби говорити про це в новорічному ролику», – наголошує співголова фракції.

«Україна може опинитися в міжнародній ізоляції. Все це відбувається в умовах аномального скупчення на кордонах російських окупаційних військ і безпекових загроз. Це просто безумство», – резюмує Ірина Геращенко.

Реклама Google

Читайте також: Яценюк став на захист Порошенка​.

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel