Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
11-річна дівчинка викликала поліцію, бо боялася бути з батьками

Триває слідство.

Фото evg-crystal.ru.

11-річна дівчинка викликала поліцію, бо боялася бути з батьками

Коли приїхав інспектор, дитина пожалілась, що за день навіть нічого не їла

На Херсонщині 11-річна дівчинка сама зателефонувала на лінію «102» зі словами: «Я не знаю, що мені робити», бо боялася лишатися вдома з батьками.

Маленька жителька Бериславського району розповіла, що батьки п'яні сваряться і тато виганяє її з мамою з дому, повідомляє відділ комунікації поліції області.

Дитина пожалілася інспектору, що за день ще нічого не їла, в будинку не було харчів.

На місце виїхали працівники ювенальної превенції та представники сільської ради. Батьки були вдома, обоє у стані сильного алкогольного сп'яніння. Жінка підтвердила, що чоловік її ображає та виганяє з дому разом із донькою. Родина стоїть на обліку як така, що перебуває у складних життєвих обставинах.

«Дитина пожалілася інспектору, що за день ще нічого не їла, в будинку не було харчів. Дівчинка сказала, що боїться залишатися з батьками. Зважаючи на всі умови, було ухвалено рішення тимчасово вилучили дівчинку з родини. Поліцейські розшукали її тітку, яка приїхала за племінницею, і поки дитина буде з нею», - розповіли правоохоронці.

Поліція склала на батьків адміністративні протоколи за вчинення домашнього насильства та неналежне виконання батьківських обов'язків. Після проведення необхідних перевірок буде вирішуватися питання щодо доцільності повернення дитини в сім'ю.

Читайте також: 12-річна дівчинка втекла з дому через погані оцінки в табелі.

Реклама Google

Telegram Channel