Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
В Україну йдуть сильні снігопади

На Волині піде сильний сніг.

Фото УНІАН.

В Україну йдуть сильні снігопади

Синоптик попередила про погіршення погоди 28 грудня

У вівторок, 28 грудня, Україну засипле снігом через вторгнення південного циклону.

Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

За її даними, завтра найскладніші погодні умови спостерігатимуться в центральних областях - там йтиме сильний сніг з хуртовинами, можливі снігові замети. Схожу погоду прогнозують і на заході країни (крім Закарпаття, Волині та Рівненщини), а також на півдні та сході.

Схожу погоду прогнозують і на заході країни (крім Закарпаття, Волині та Рівненщини), а також на півдні та сході.

«У південній частині, де очікується висока температура повітря, буде мокрий сніг та дощ. Відповідно, на дорогах водіям буде непереливки - тому, якщо ніяк не можна відкласти завтрашні поїздки цими регіонами, будьте дуже уважними і перевірте машину на наявність всіх необхідних речей, які можуть знадобитися при нестандартній ситуації», - пише синоптик.

На півночі України теж можливий сніг, на дорогах буде слизько. По всій країні, крім півдня, збережеться морозна погода. У південних областях температура повітря буде плюсовою.

 

За даними синоптика, 31 грудня - 1 січня очікується відлига і плюсова температура повітря, часом можливі дощ та мокрий сніг.

Читайте також:  Схожу погоду прогнозують і на заході країни (крім Закарпаття, Волині та Рівненщини), а також на півдні та сході.

 

Telegram Channel