Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині у ДТП загинуло двоє людей: у поліції розповіли подробиці аварій (Фото)

ДТП сталася у селі Біличі.

Фото поліції Волині.

На Волині у ДТП загинуло двоє людей: у поліції розповіли подробиці аварій (Фото)

За минулу добу на Волині внаслідок ДТП двоє людей загинуло, ще троє отримали тілесні ушкодження

Автопригоди трапилися у Володимир-Волинському, Ковельському та Луцькому районах. За усіма фактами пригод, де загинули та травмувалися люди, триває слідство.

 Учора, 27 грудня, ввечері на автодорозі поблизу села Біличі Володимир-Волинського району легковик BMW 518 злетів з дороги та врізався у дерево. За кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель Іваничівської громади. Він загинув на місці.

Цього ж дня на ґрунтовій дорозі між селами Омеляне – Голядин Ковельського району 68-річний шаччанин, рухаючись заднім ходом трактором МТЗ – 80 з причіпом, наїхав на 58-річного жителя Шацька.

27 грудня також на ґрунтовій дорозі між селами Омеляне – Голядин Ковельського району 68-річний шаччанин, рухаючись заднім ходом трактором МТЗ – 80 з причіпом, наїхав на 58-річного жителя Шацька.  Внаслідок автопригоди постраждалий загинув.

На автодорозі у селі Дачне Луцького району зіткнулися ВАЗ 210994 та Nissan Vanette.

Попередньо, 20-річний водій ВАЗу, на слизькій дорозі, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.

Внаслідок зіткнення постраждав водій легковика та його 27-річний пасажир. Вони жителі міста Ківерці.

Також внаслідок ДТП травми отримав 28-річний пасажир автомобіля Nissan Vanette. Усіх постраждалих госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває. 

 

 

 

 

 

 
Джерело: Поліція Волинської області.
Telegram Channel