Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівнянин зливав та продавав паливо з поїзда (Фото)

Зловмисники привласнили за такою схемою більше 2 тонн пального.

Фото Pxhere.

Рівнянин зливав та продавав паливо з поїзда (Фото)

46-річному машиністу та чотирьом його спільникам повідомили про підозру у привласненні чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб

Під час слідства було встановлено, що чоловік, працюючи машиністом локомотива Регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця», організував та очолив групу (до складу якої залучив чотирьох своїх колег), щоб зливати і продавати паливо з тепловозів, передає «Рівне вечірнє».

Група зупиняла тепловоз на запасних залізничних коліях біля однієї зі станцій та, використовуючи гумовий шланг, перекачувала дизпаливо з тепловоза у заздалегідь підготовлені ємності.

Так, у червні-липні цього року, група зупиняла тепловоз на запасних залізничних коліях біля однієї зі станцій та, використовуючи гумовий шланг, перекачувала дизпаливо з тепловоза у заздалегідь підготовлені ємності.

Пізніше це пальне транспортували до місця проживання організатора, де і збували за цінами нижче ринкових.

Читайте також: На Рівненщині пішов із життя АТОвець.

Досудовим розслідуванням встановлено, що привласнили за такою схемою більше 2 тонн пального. «Укрзалізниці» було завдано понад 70 тисяч гривень збитків.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Реклама Google

 
 
Telegram Channel