Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
38-річна мати двох дітей замерзла після корпоративу: подробиці трагедії (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Facebook Яни Судакової.

38-річна мати двох дітей замерзла після корпоративу: подробиці трагедії (Фото)

Поліціянти знайшли жінку за допомогою камер відеонагляду. Її тіло знайшли в покинутій будівлі за рестораном

У Херсоні під час новорічного корпоративу зникла 38-річна Яна Судакова. Пізніше жінку знайшли мертвою. Вона замерзла в покинутій будівлі неподалік ресторану, у якому відбувалося святкування.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

24 грудня загибла відпочивала у ресторані «Моцарт» у самому центрі Херсона. Близько 23:00 жінка залишила у закладі всі свої речі та верхній одяг, вийшла на вулицю подихати свіжим повітрям та безслідно зникла.

Чоловік Яни звернувся у поліції наступного дня, коли дружина не повернулася з корпоративу. Крім того, він звернувся до місцевого пошукового загону «Мілена». 

Це стара частина міста, там такі будинки, руїни. Ніхто не думав, що вона туди може піти.

«Ми займалися інформаційними пошуками, розсилали по групах у соцмережах оголошення. Але приблизно через 16 годин чоловік повідомив, що Яну знайшли мертвою», – пояснила керівниця пошукового загону Тетяна.

Поліціянти знайшли жінку за допомогою камер відеонагляду. Її тіло знайшли в покинутій будівлі за рестораном. На відео з камер видно, що у той вечір Яна покинула заклад через чорний хід і попрямувала в той бік. У поліції кажуть, що смерть настала внаслідок переохолодження.

«Це стара частина міста, там такі будинки, руїни. Ніхто не думав, що вона туди може піти», – розповів виданню речник обласної поліції Віталій Байдоров.

Рідні загиблої кажуть, що у Яни було слабке серце. Смерть могла настати через це, а не внаслідок переохолодження. За словами близьких, Яну два дні шукав чоловік і це він знайшов тіло, а не поліція.

Сім’я жінки досі не може оговтатися від важкої втрати. Без матері залишилося двоє дітей. Знайомі жінки повідомили, що у неї була щаслива сім’я.

«Жодних проблем у них не було. Яна дуже любила своїх дітей, дбала про них. Колись вона навіть залишила роботу, щоб займатися донечками, підтягнути їх у навчанні», – згадує одна з подруг жінки.

Яна закінчила Херсонський університет, факультет фізико-математичних наук та інформатики. Спочатку працювала вчителькою у школі, але згодом зрозуміла, що це не її покликання.

У резюме жінки на сервісі з пошуку роботи зазначається, що вона була спеціалісткою з продажу. Працювала у фінансовій компанії, а потім – торговим представником. Останнім часом жінка працювала менеджеркою із продажу віконної фурнітури.

Окрім того, сім’я займалася розведенням собак Кане-корсо. 

«Вона була хорошою фахівчинею, дуже чуйною. Ніколи не відмовляла в допомозі колегам, особливо новеньким співробітникам. Але сім'я для неї була на першому місці. З чоловіком у неї були добрі стосунки, виховували двох доньок. Вони небідні люди, у будинку зроблений ремонт, чисто, модний інтер'єр. Вона сама завжди була доглянутою, зі стрижкою, з манікюром. У нас у всіх у голові не вкладається, як таке могло статися... Скільки ми бували з нею на святах, корпоративах, вона завжди була веселою, спокійною, зайвого вона ніколи не пила», – розповіла одна з колег жінки.

Реклама Google

 
 

 

 

 

Telegram Channel