Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині офіцери у перший день роботи виявили п’яного водія без прав

Дотримуйтеся правил дорожнього руху!

Фото: Володимир-Волинський районний відділ поліції.

На Волині офіцери у перший день роботи виявили п’яного водія без прав

Вчора лише зранку поліцейські офіцери громади Нововолинської ТГ отримали ключі від службових автомобілів та зброю, а після вручення вже встигли виявити та задокументувати водія у нетверезому стані

Вчора, під час патрулювання громади близько 15-ї години, місцевими «шерифами» був зупинений автомобіль Volvo у якого було відсутнє дзеркало заднього виду, що свідчить про технічну несправність транспортного засобу.

 

Під час спілкування з горе-керманичем правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження тесту водій відмовився, однак лікарським висновком після проведення медичного огляду встановлено, що 51-річний кермувальник перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Також поліцейськими встановлено, що водій на момент зупинки не мав при собі посвідчення водія,що не дає право керувати автомобілем.

Водій на момент зупинки не мав при собі посвідчення водія,що не дає право керувати автомобілем.

На водія поліцейські офіцери склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та постанови за ст.125 та ст.126 КУпАП( керування ТЗ, не маючи при собі документів ( посвідчення водія, страховка, техпаспорт).

 

Нагадуємо, не сідайте за кермо напідпитку, адже це може призвести до непоправних наслідків, зазначають у поліції.

Реклама Google

Джерело: Володимир-Волинський районний відділ поліції
Telegram Channel