Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Два дні стікала кров’ю після побоїв зятя: відомі деталі вбивства волинянки

Жінка два дні стікала кров’ю.

Фото ілюстративне із сайту Спецкор.

Два дні стікала кров’ю після побоїв зятя: відомі деталі вбивства волинянки

Загибла все поривалась поїхати додому, в рідну хату, з якої її вижив колишній зять

Волинянин так відлупцював тещу, що вона майже дві доби стікала кров’ю і в результаті померла. Йому може загрожувати довічне ув’язнення.

Про це ІА Волинські Новини повідомили у пресслужбі Нацполіції у Волинській області.

Нагадаємо, у селі Заболоття Ковельського району сталася трагедія: 18 грудня за місцем проживання родичі виявили тіло 75-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 57-річний чоловік, раніше судимий за вбивство та нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

«Наразі триває досудове розслідування за ч 1. ст. 115 Кримінального кодексу, але слідчі та прокурор мають намір перекваліфікувати на ч.2 «з особливою жорстокістю». Згідно з попередньою версією слідства, затриманий побив колишню тещу у четвер, жінка лежала, стікала кров’ю і вже у суботу померла», – повідомила речниця поліції області Ольга Бузулук.

Наразі до 15 лютого затриманий перебуває у СІЗО, йому оголошено підозру, тривають слідчі дії. Вже опитані ключові свідки: донька вбитої, сусіди, староста села. Ще триває низка експертиз, якщо вони не завершаться до 15 лютого, прокурор буде клопотатися про продовження тримання під вартою. У разі, якщо статтю перекваліфікують на ч. 2 ст. 115, чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

«Дочка їй казала: «Куди ж ти їдеш, він тебе вб’є». Натомість та відповіла: «Нічого, хоч ви житимете нормально»

Відомо, що чоловік забирав у колишньої тещі гроші, пив. Не раз односельцям казав, що має намір вбити колишню дружину і тещу. Однак до поліції родина не зверталась, щоб спробувати втихомирити дебошира. Останнім часом жінки мусили жити в родичів на Маневиччині. Та загибла все поривалась поїхати додому, в рідну хату, з якої її вижив колишній зять.

«Дочка їй казала: «Куди ж ти їдеш, він тебе вб’є». Натомість та відповіла: «Нічого, хоч ви житимете нормально», – інформує джерело.

У результаті жінці дали гроші на квиток і та поїхала. Як виявилося – це була її остання поїздка. Сусіди, до слова, про те, що чоловік може відлупцювати жінок, підозрювали. Проте намагалися в чужі сімейні чвари не вникати. Самі ж жінки були дуже сильно залякані нелюдом і не зверталися по допомогу.

Telegram Channel