Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Киянка стала 2000-ю пацієнткою Волинського перинатального центру (Фото)

Волинь-нова

Киянка стала 2000-ю пацієнткою Волинського перинатального центру (Фото)

У грудні 2021 року в поліклінічному відділенні Волинського обласного перинатального центру зареєстровано 2000 пацієнтку, яка стала на облік з приводу вагітності. Нею виявилася Оля Гіляровська, жителька Києва, яка приїхала із столиці, щоб спостерігатись та народжувати в нашому закладі

Ірина Іванівна Горавська, генеральний директор, та колектив відділення привітали гостей та зазначили, що нам довіряють, виявляють бажання бути під спостереженням кваліфікованих фахівців та народжувати саме в нашому центрі. Також важливим є те, що впродовж року в нас сформувався колектив однодумців, створена можливість надання спеціалізованої медичної допомоги мамам і новонародженим діткам, а також здійснюється, при потребі, спостереження вузькопрофільними фахівцями за дітьми до досягнення ними 18 років в умовах обласної дитячої клінічної лікарні.

 

Ірина Горавська зазначила, що в перинатальному центрі відбулось 3200 пологів і, власне, саме кількість пацієнтів, які хочуть отримати медичну допомогу саме в нас є оцінкою нашої фаховості та професіоналізму.

У перинатальному центрі відбулось 3200 пологів і, власне, саме кількість пацієнтів, які хочуть отримати медичну допомогу саме в нас є оцінкою нашої фаховості та професіоналізму.

Надія Щурук, завідувачка відділенням, подякувала Олі за довіру та побажала майбутнім мамам, які в цей день завітали в перинатальний центр, вдалої вагітності та народження здорових діток, приємних вражень від спілкування з медичними працівниками та всього найкращого у Новому 2022 році.

 

 

Реклама Google

Джерело: Тетяна Жураківська
Telegram Channel