Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Обрали чоловіка з найкрасивішим обличчям на Землі (Фото, відео)

Паінг Такхон.

Фото: paing_takhon / Instagram.

Обрали чоловіка з найкрасивішим обличчям на Землі (Фото, відео)

Переможцем став політв’язень

25-річного актора, модель і співака з М'янми Паінга Такхона обрали чоловіком, який має найкрасивіше обличчя на Землі. Про це повідомляє «Дивогляд» із посиланням на YouTube-канал TC Candler і BBC.

За словами сестри Такхона, у квітні його заарештували близько 50 солдат і засудили до 3 років тюремного ув'язнення та каторжних робіт, бо він долучився до масових протестів проти військового перевороту, що вразив М'янму.

Цього року Такхон випередив популярного голлівудського актора Кріса Хемсворта.

«Ми рішуче засуджуємо військовий переворот. Ми вимагаємо негайного звільнення державного радника До Аунг Сан Су Чжи, президента У Він Мінта, міністрів цивільного уряду та обраних членів уряду. Ми вимагаємо поважати результати виборів 2020 року і якнайшвидше сформувати новий цивільний уряд», – написав Такхон, після чого його затримали.

 

Зазначимо, що у лютому минулого року в М'янми військові захопили владу після проведення загальних виборів, де перемогла партія НЛД Аунг Сан Су Чжі. Вони заявили, що виборчий процес був сфальсифікований і оголосили надзвичайний стан на рік. Це спровокувало масові протести, що призвело до розгорнення військовими кривавих репресій, масових смертей і ув'язнень.

 

Щодо Такхона: його акаунти в Instagram і Facebook заблокували. Також його позбавили смартфону та будь-якої можливості підтримувати зв'язок із фанатами. У підсумку останні створили рух «Фрі Паінг Такхон, політичний ув'язнений М'янми» та вимагають звільнити модель, актора та співака.

Зазначимо, що гучна кар'єра 25-річного чоловіка почалася у 2014 році, коли він став одним із найпомітніших манекенників. Його залучили до багатьох зйомок музичних кліпів і до інших проєктів. Через 3 роки він навіть спробував свої сили у кінематографі та теж досяг певних успіхів.

Якщо ж говорити про рейтинг «100 найкрасивіших облич», то його вже понад 30 років публікують TC Candler та The Independent Critics. Конкурс вважають престижним і визнають у всьому світі. Цього року Такхон випередив популярного голлівудського актора Кріса Хемсворта.

Читайте також: Експрезидент Ющенко кардинально змінив імідж (Фото).

Telegram Channel